Wat is er nieuw in Microsoft Teams | Juli 2020

Microsoft heeft eerder deze maand een nieuwe reeks functies aangekondigd die virtuele interacties in Microsoft Teams aantrekkelijker en inclusiever maken, samen met nieuwe mogelijkheden die zijn aangekondigd op Microsoft Inspire 2020.

Wat is er nieuw: vergaderingen en oproepen en apparaten

Microsoft blijft de vergaderervaring in Teams transformeren met nieuwe functies, instellingen en apparaten om een betere ervaring te creëren. Bekijk hier meer informatie!

Nieuwe ontmoetings- en belervaringen met meerdere vensters

Microsoft is verheugd te kunnen delen dat de uitrol van hun nieuwe multi-window meeting en belervaringen is begonnen. Deze nieuwe ervaring is de basis voor niet alleen pop-outvergaderingen en telefoontjes, maar ook voor de modus Samen en Grote galerijweergaven. Hier vindt u meer informatie over het inschakelen.

multi-window-meeting-and-calling-1

Nieuwe lobbyinstelling in Teams Meeting Options: “alleen ik”

Er komt een nieuwe lobby-instelling voor Teams Meeting Options die u meer controle geeft over wie aan uw meeting kan deelnemen. Microsoft voegt ‘Alleen ik’ toe als optie aan ‘Wie kan de lobby omzeilen?’ instelling. Eenmaal ingeschakeld, kan alleen de organisator rechtstreeks aan de vergadering deelnemen. Alle anderen, inclusief mensen binnen dezelfde organisatie, worden naar de lobby gestuurd.

Student-Lobby-option-available-now

Microsoft Teams Rooms, app-versie 4.5.35.0 is nu beschikbaar

De nieuwste Microsoft Teams Rooms-app, versie 4.5.35.0, is nu beschikbaar via de Windows Store. Enkele van de meest verwachte functies die via deze update zijn ingeschakeld, zijn onder meer:

  • Ondersteuning voor lay-outs voor alleen videogalerijen: voor vergaderruimteconfiguraties met één weergave aan de voorkant van de kamer, kunt u nu schakelen tussen het bekijken van de videogalerij of de gepresenteerde inhoud. Door op het lay-outpictogram op de Teams Room-console te tikken, kunt u verschillende weergaven selecteren op basis van hun behoeften. Opties zijn onder meer alleen videogalerij, alleen inhoud of gecombineerde video en inhoud.
  • Hand opsteken: tijdens een vergadering kunt u vanuit het midden van de kamerconsole een virtuele hand opsteken om mensen te laten weten dat u een bijdrage wilt leveren zonder het gesprek te onderbreken. Bovendien, wanneer iemand zijn hand opsteekt, verschijnt er een melding in het midden van de kamerconsole en in de videogalerijweergave.
  • Standaardinstellingen voor luidsprekervolume: vanuit de instellingen van Teams Rooms kunnen apparaatbeheerders nu een standaardvolumeniveau instellen voor conferenties in de kamer en systeemluidsprekers.
  • Directe gastlidmaatschap voor Cisco Webex-vergaderingen en -apparaten: nu kunnen Teams Rooms en Cisco Webex-vergaderruimteapparaten verbinding maken met elkaars vergaderservices via geïntegreerde webtechnologieën. Meer details zijn hieronder opgenomen.
  • Automatische inschrijving en apparaatbeheer vanuit Teams Admin Center: Microsoft Teams Rooms zijn toegevoegd aan de lijst met apparaten die kunnen worden beheerd via het Teams Admin Center.
raise-hands-on-console

Directe gastaanmelding

Veel mensen werken met organisaties buiten hun eigen organisatie en moeten kunnen deelnemen aan incidentele vergaderingen van andere vergaderproviders. Microsft wilt dat u kunt deelnemen aan deze vergaderingen vanaf uw Microsoft Teams Rooms-apparaten. Tijdens Ignite 2019 heeft Microsoft een mogelijkheid aangekondigd om rechtstreeks deel te nemen aan een gast waarmee vergaderruimteapparaten via geïntegreerde webtechnologieën verbinding kunnen maken met vergaderservices van andere leveranciers. Microsoft is verheugd om aan te kondigen dat Direct Guest Join de algemene beschikbaarheid heeft bereikt en beschikbaar is via de nieuwste Microsoft Teams Room-app, versie 4.5.35.0.

Via een geïntegreerde webervaring kunt u nu uw Teams Rooms-apparaten gebruiken om deel te nemen aan een Cisco Webex-vergadering. Door gebruik te maken van deze ervaring, kunt u de Teams Room-console gebruiken om te communiceren met de Cisco Webex-app en audio- en videoapparaten in de kamer te bedienen. Evenzo is de Microsoft Teams-webervaring ook beschikbaar op web-enabled Cisco Webex-apparaten, zodat u vanaf een Cisco Webex Room-apparaat kunt deelnemen aan een Microsoft Teams-vergadering. Hoewel geen enkele webervaring dezelfde robuuste functieset kan bieden als een native Teams-vergaderervaring op een native Teams-apparaat, vermindert dit de wrijving die u ervaart wanneer u probeert deel te nemen aan oproepen van externe partners of klanten die mogelijk niet dezelfde vergaderservice gebruiken. De functie voor directe gasttoetreding wordt ook ingeschakeld voor Zoom Meetings in Microsoft Teams Rooms en Teams Meetings in Zoom Rooms en is momenteel in preview.

Direct Guest Join with Webex GIF

Voor degenen die Microsoft Teams hebben gekozen als hun communicatie- en samenwerkingsservice, maar nog geen gebruik maken van systeemeigen Teams-apparaten, zijn er Cloud Video Interop (CVI) -oplossingen beschikbaar. Hoewel deze oplossingen gebruikers niet de volledige Microsoft Teams Room-ervaring bieden, kunt u wel deelnemen aan Teams-vergaderingen vanaf uw bestaande apparaten terwijl u de overstap maakt naar native Teams Room-apparaten. CVI-aanbiedingen zijn momenteel verkrijgbaar bij Bluejeans, Pexip en Poly. Tijdens Ignite 2019 heeft Microsoft aangekondigd dat Cisco hun vierde partner zou worden en vanaf vandaag is hun aanbod in preview.

Beheer Microsoft Teams Rooms en andere Teams-apparaten met verbeterde apparaatbeheerfuncties in Teams Admin Center

Nieuwe apparaatbeheermogelijkheden in het Teams Admin Center maken het eenvoudiger om een ​​hele reeks apparaten te implementeren en te beheren, met verbeteringen op het gebied van apparaatconfiguratie, bulkbeheertaken en gezondheidsmonitoring. En nu kunt u uw Microsoft Teams Room-apparaten op dezelfde plaats beheren als uw samenwerkingsbalken en IP-telefoons. Enkele van de verbeteringen zijn onder meer de mogelijkheid om automatische updates in te schakelen, nieuwe tagging-mogelijkheden voor apparaten, de mogelijkheid om apparaatbeheerstoegang veilig te delegeren aan partners, en meer!

Teams Admin Center

Nieuwe opties om Microsoft Teams Rooms-apparaten in te schakelen en te beheren

Microsoft biedt meer manieren om geweldige kamerervaringen met Teams-apparaten mogelijk te maken: Microsoft Teams Rooms Standard en Microsoft Teams Rooms Premium.

Microsoft Teams Rooms Standard

Het Microsoft Teams Rooms Standard-aanbod, voorheen bekend als de Meeting Room SKU, maakt inclusieve en samenwerkende vergaderruimte-ervaringen mogelijk in Teams Rooms, samenwerkingsbalken en Surface Hub. Microsoft Teams Rooms Standard biedt de nodige licenties voor Microsoft Teams, Skype voor Bedrijven Online en Intune-beheer. Bovendien maakt het aanbod Phone System mogelijk, noodzakelijk voor PSTN-integratie, en Audio Conferencing, indien beschikbaar. Als onderdeel van dit aanbod hebben klanten toegang tot de nieuw verbeterde apparaatbeheerervaring via Teams Admin Center, waardoor ze zelf apparaten kunnen beheren of de toegang kunnen delegeren aan een partner die namens hen apparaten kan beheren.

Microsoft Teams Rooms Premium

Microsoft Teams Rooms Premium bevat alle licenties die bij Microsoft Teams Rooms Standard worden geleverd en biedt extra waarde via een cloudgebaseerde service voor extern beheer. Met deze service kunnen klanten de operationele verantwoordelijkheid voor het beheren en bewaken van Teams Rooms-apparaten verschuiven naar Microsoft. Microsoft Teams Rooms Premium biedt 24/7 beheer en bewaking van kamerbesturingssystemen en -software, het opdoen van inzichten en waarschuwingen en het ondernemen van acties op afstand namens de klant, zoals toegestaan. Het huidig aanbod vis nog maar het begin en Microsoft kijkt ernaar uit om in de toekomst uit te breiden met aanvullende premiumervaringen.

Lees onze blog voor meer informatie over het Microsoft Teams Rooms Standard- en Premium-aanbod.

Wat is er nieuw: Chat en samenwerking

Microsoft heeft nieuwe chat- en samenwerkingsmogelijkheden toegevoegd om iedereen verbonden te houden. Bekijk de nieuwe mogelijkheden hieronder.

Contextueel zoeken

Vind informatie sneller met contextueel zoeken in Microsoft Teams. U kunt inhoud zoeken in een specifiek kanaal of chat door op CTRL + F te drukken. Zoekresultaten bevatten alleen berichten en bestanden in de geselecteerde chat of het kanaal. Deze functie is algemeen beschikbaar.

Nieuwe ervaring met het delen van bestanden

Microsoft introduceert een nieuwe, consistente ervaring voor het delen van bestanden en toegangscontrole in Teams-gebruikers die ze al kennen van andere Microsoft 365-apps, waaronder OneDrive, Outlook en Office. Wanneer u binnenkort een bestand vanuit Teams gaat delen, heeft u de mogelijkheid om koppelingen voor delen te maken die toegang bieden aan iedereen, mensen binnen uw organisatie, mensen met bestaande toegang of specifieke mensen, inclusief die in een privé of groep chatten.

File-Sharing-in-Teams

Blijf verbonden met uw Yammer-community’s in de mobiele apps van Microsoft Teams

Betrek uw werknemers met aankondigingen van het hele bedrijf en live evenementen waar ze overal toegang toe hebben. Blijf in contact met wat er in uw gemeenschappen gebeurt, deel kennis tussen teams en afdelingen, en crowdsource-oplossingen en best practices aan de randen van de organisatie. Vanaf 21 juli zien gebruikers met de Community-app die is geïnstalleerd in de Teams-web- of desktopclients ook de Community-app op mobiel. Beheerders die de app vastzetten voor hun gebruikers, zien de app nu ook op mobiel verschijnen.

Stel Firstline Workers in staat om veilig en efficiënt te communiceren

Microsoft Teams Walkie Talkie, nu in openbare preview, is een nieuwe push-to-talk-ervaring die Android-apparaten van werknemers of bedrijven verandert in walkietalkies voor directe en veilige spraakcommunicatie via de cloud via een mobiel netwerk of WiFi. Belangrijke lanceringspartners zijn onder meer BlueParrott met onlangs aangekondigde C300-XT MS en B450-XT MS draadloze headsets, Klein Electronics met bijgewerkte modellen van hun Triumph en Valor bedrade headsets, evenals Samsung, dat onlangs de Galaxy XCover Pro heeft onthuld.

Kanaalinformatievenster

Door het pictogram “Kanaalinformatie” in de kanaalkop te selecteren, wordt beknopte informatie over dat kanaal weergegeven, inclusief de beschrijving, een lijst met recente bijdragers en leden, evenals systeemberichten.

Systeemberichten uit het algemene kanaal filteren

Microsoft verwijderd systeemberichten van het algemene kanaal. Informatie over wie lid is van het team is te vinden in de ledenlijst of in het informatievenster van het kanaal.

Wat is er nieuw: IT-beheerder

Microsoft blijft hun beheercapaciteiten verbeteren om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van IT-beheerders en om het werk efficiënter te maken.

App-configuratie inschakelen in Team Admin Center

Microsoft voegt de mogelijkheid toe om uw applicaties vanuit dezelfde Teams Admin Center-portal te configureren, zonder dat u tussen portals naar de applicatie-store hoeft te springen om de wijzigingen door te voeren. Met deze nieuwe beheerervaring kunt u app-specifieke instellingen configureren die uw beheertaak stroomlijnen en eenvoudige aanpassing van apps aan de behoeften van de organisatie mogelijk maken. App-configuratie is nu beschikbaar in Teams Admin Center for Teams en Microsoft Apps.

Adviseur voor teams

Advisor for Teams is een nieuwe onboarding-tool die u helpt bij het plannen van de best mogelijke Teams-implementatie in uw organisatie en die nu algemeen beschikbaar is. Het biedt aanbevolen plannen en een samenwerkingsruimte voor het implementatieteam om de uitrol van alle Teams-werklasten te stroomlijnen, inclusief berichten, vergaderingen en bellen en Skype voor zakelijke upgrade-werklasten. Microsoft heeft geleerd dat organisaties die deze tool gebruiken, hun implementatiesnelheid tot wel 300% kunnen verhogen.

Gevoeligheidslabels van Microsoft Information Protection in Teams

Microsoft is verheugd om de algemene beschikbaarheid van gevoeligheidslabels voor teams, SharePoint-sites en Microsoft 365-groepen aan te kondigen. U kunt nu een gevoeligheidslabel koppelen aan beleid met betrekking tot privacy, lidmaatschap van externe gebruikers en onbeheerde apparaattoegang. Met gebruikers die voortdurend gevoelige gegevens maken en delen in Teams en op SharePoint-sites, maakt deze mogelijkheid holistische beveiliging van gevoelige inhoud mogelijk, ongeacht of deze zich in een bestand of in een chat bevindt, door de toegang tot deze containers te beheren. Naast het handmatig en automatisch labelen van documenten op SharePoint en Teams, helpen gevoeligheidslabels u om uw gegevensbeschermingsprogramma te schalen om te voldoen aan de verspreiding van gegevens en de uitdaging van veilige samenwerking terwijl u op afstand werkt.

Teams Communicatie-compliance

In februari kondigden we de algemene beschikbaarheid van Communication Compliance aan – we kondigen nu verbeteringen aan, waaronder verbeterde herstelacties via Teams. In deze release heb je de mogelijkheid om Teams-berichten te verwijderen, Teams-chatondersteuning voor lokale postvakken en de mogelijkheid om automatisch alle Teams-lidmaatschappen van gebruikers toe te voegen bij het maken van beleid.

Wat is er nieuw: ontwikkelaar en platform

Microsoft kondigt nieuwe functies aan voor het Teams-platform om ontwikkelaars een rijk canvas te blijven bieden om workflows te bouwen, aan te gaan en te transformeren.

Creëer, beheer en implementeer naadloos Power Platform-apps en chatbots – mogelijk gemaakt door Dataflex

Microsoft is verheugd nieuwe mogelijkheden aan te kondigen die het voor klanten nog gemakkelijker maken om apps en chatbots rechtstreeks binnen Microsoft Teams te maken, te implementeren en te beheren, zonder extra kosten voor geselecteerde Microsoft 365- en Office 365-gebruikers. Met Microsoft Dataflex – een ingebouwde relationele database voor teams – kunnen makers deze apps bouwen, implementeren en beheren met Power Apps en chatbots met Power Virtual Agents om hun dagelijkse werk te vereenvoudigen en te digitaliseren. Deze krachtige combinatie van tools maakt de belofte waar dat Teams een knooppunt is voor samenwerking en bedrijfsprocessen.

Teams + Power Apps

Nieuwe Power BI-app voor teams

Organisaties zoeken naar nieuwe manieren om hun data te benutten en actie te ondernemen op basis van inzichten. Met de nieuwe Power BI-app voor Teams heeft u toegang tot rapporten en dashboards in Teams om gemakkelijk inzicht te krijgen in de context en samen te werken. Deze app helpt u ook om met vertrouwen gegevensgestuurde beslissingen op schaal te nemen en biedt nieuwe manieren om inzicht te koppelen aan actie door middel van voorbeeldrapporten, automatisering en eenvoudige functionaliteit voor delen.

Power BI

Nieuwe uitbreidingspunten voor vergaderingen voor Teams-apps

Bij Inspire heeft Microsoft nieuwe uitbreidingspunten voor vergaderingen aangekondigd waarmee ontwikkelaars de vergaderervaring van Teams kunnen uitbreiden. Met deze nieuwe mogelijkheid kunnen ontwikkelaars apps bouwen of hun bestaande integreren in het vergaderoppervlak en gebruikers een rijkere samenwerkingservaring bieden gedurende de hele levenscyclus van de vergadering – met gebeurtenissen en acties van voor, tijdens en na een vergadering. Deze nieuwe uitbreidingspunten zijn binnenkort beschikbaar voor preview van ontwikkelaars.

New meetings extensibility points.png

Single Sign On (SSO) -ondersteuning voor Teams-tabbladen met Azure Active Directory

Ondersteuning voor Teams-tabbladen voor eenmalige aanmelding (SSO) met Azure Active Directory is nu algemeen beschikbaar voor zowel desktop als mobiel! Ontwikkelaars kunnen nu hun apps bouwen om hun gebruikers aan te melden met hetzelfde account dat ze gebruiken om zich aan te melden bij Microsoft Teams, waardoor gebruikers een aangenamere en frustratievrije aanmeldingservaring krijgen.

SSO support for Teams tabs

Microsoft Teams Toolkit voor Visual Studio en Visual Studio Code

Bij Build heeft Microsoft de Microsoft Teams-toolkits voor Visual Studio en Visual Studio Code onthuld, die ontwikkelaars alles bieden wat ze nodig hebben om een vliegende start te maken met de ontwikkeling van hun Teams-app. Van code tot publiceren, deze toolkits bieden een probleemloze en plezierige ervaring met het bouwen van Teams-apps. Microsoft is verheugd aan te kondigen dat de Teams Toolkit voor Visual Studio Code nu algemeen beschikbaar is en hier kan worden geïnstalleerd. De Teams Toolkit voor Visual Studio is ook beschikbaar als preview voor ontwikkelaars en kan hier worden geïnstalleerd.

Teams Toolkit for Visual Studio and Visual Studio Code

Updates van Teams Graph API’s

POST / Teams API nu beschikbaar in het eindpunt van Microsoft Graph v1.0. De nieuwe API voor teamlidmaatschap komt binnenkort in preview, zodat ontwikkelaars leden kunnen vermelden, leden kunnen toevoegen en verwijderen en de rollen van leden kunnen wijzigen. Ten slotte zijn gedetailleerde rechten voor proactieve berichten nu beschikbaar als voorbeeld. Hierdoor kunnen apps alleen zichzelf installeren en krijgen ontwikkelaars handiger API’s voor het ophalen van de chatthread-ID die bots kunnen gebruiken.

Gebruikersattributie voor bot-berichten

Microsoft is verheugd aan te kondigen dat gebruikersattributie voor botberichten nu algemeen beschikbaar is! In scenario’s waarin een bot berichten namens een gebruiker verzendt, kan het toeschrijven van het bericht aan die gebruiker helpen bij betrokkenheid en een natuurlijkere interactiestroom laten zien. Dit helpt ook om het kaartontwerp te verdichten en zorgt voor een schonere interface.

user attribution for bot messages

Open en beheer Visio-bestanden in Microsoft Teams met tabbladen

Met Visio-tabbladen in Teams hebben teamleden snel toegang tot inhoud in een speciale ruimte binnen een kanaal of in een chat. Met de nieuwe Visio als tabbladfunctie kunt u met één klik een tabblad maken vanuit elk Visio-bestand (nieuw of bestaand) in Teams. Het toevoegen van een tabblad in Teams is nu beschikbaar voor alle Teams-gebruikers. Bewerken is echter alleen beschikbaar voor mensen met een Visio Plan 1- of Plan 2-abonnement.

Wat is er nieuw: Firstline Workers

Tijdklok nu beschikbaar op internet en desktop

Nu kunnen werknemers rechtstreeks vanuit het web of de desktop in en uit ploegen met de tijdklok, samen met de bestaande mobiele ervaring. Dit biedt een hybride in- en uitklokken-ervaring, zodat Firstline Workers hun dienst kunnen beginnen, waar hun werk ook is, op afstand of op de werklocatie, allemaal met de geofencing-mogelijkheden. Als je Time Clock al hebt ingeschakeld, ga je gewoon naar de Shifts-app in Microsoft Teams en ga aan de slag! Ga hier voor meer informatie over Time Clock en het instellen ervan.

Nieuwe beleidspakketten voor Firstline Worker en Managers

Beleidspakketten van Firstline Worker en Firstline Manager voor teams bieden IT-beheerders vooraf gedefinieerde beleidsregels en beleidsinstellingen die zijn afgestemd op hun volledige Firstline Workforce. Beleidspakketten vereenvoudigen, centraliseren en zorgen voor consistentie bij het beheer van beleid voor eerstelijnswerkers en managers in uw hele organisatie. Deze nieuwe beleidspakketten zijn standaard beschikbaar in het IT Admin Center en in PowerShell.

Zoek naar Shifts-activiteiten in Teams Shifts Audit Logs

Auditlogboeken voor Shifts, nu algemeen beschikbaar, bieden IT-beheerders een uniforme weergave- en zoekfunctionaliteit om activiteiten te volgen en bij te houden. Blijf op de hoogte van werknemers die in- en uitklokken en wijzigingen aanbrengen in ploegendiensten is van cruciaal belang voor een soepele en conforme bedrijfsvoering.

Wat is er nieuw: Teams for Education

Microsoft Teams for Education blijft zich ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van instellingen en docenten te voldoen. Nu zijn er meer manieren waarop docenten hun online klaslokalen kunnen beheren en voor IT-beheerders om het maken van nieuwe teams te ondersteunen.

Studentenlobby
Om ongenode studenten in de klas te voorkomen, is de studentenlobby, die studenten in een lobby houdt totdat ze door de docent worden uitgenodigd, nu beschikbaar.

Het maken van een team voor School Data Sync (SDS) is weer ingeschakeld
Beheerders kunnen nu (opnieuw) automatisch zowel M365 Group- als klasseteams in bulk maken voor hun docenten. Dit helpt docenten tijd te besparen en maakt een nieuw team ‘vergrendeld’ en ontoegankelijk voor studenten totdat docenten het team ontgrendelen.

Wat is er nieuw: Teams voor de Amerikaanse regering

Microsoft is hier om cloud van de Amerikaanse regering te ondersteunen. Dit zijn de nieuwe mogelijkheden voor GCC-klanten.

De limiet voor Microsoft Teams-deelnemers wordt verhoogd tot 300 deelnemers voor GCC, GCC-High en DoD

Om klanten te helpen aan snel veranderende communicatie- en vergaderbehoeften te voldoen, verhoogd Microsoft het maximumaantal deelnemers dat is toegestaan ​​in een Teams-vergadering tot 300.

Verhoging van het aantal gelijktijdige video’s in Teams-vergaderingen voor GCC High- en DoD-klanten

Microsoft verhoogd het aantal deelnemers dat tegelijkertijd kan worden bekeken in de Teams-ontmoetingsfase van 4 naar 9. Deze nieuwe ervaring optimaliseert voor deelnemers die video hebben ingeschakeld en plaatst de resterende deelnemers met alleen audio onder de vergaderfase. Om een ​​hoge audio- en videokwaliteit te bieden, houdt de lay-outlogica rekening met de bandbreedte van de gebruiker en wijzigt het aantal getoonde video’s om de beste vergaderervaring te bieden.

Steek uw handen op voor GCC, GCC High en DoD

Met de functie voor handopsteken kunnen deelnemers aan de vergadering aangeven dat ze willen spreken door het handpictogram in de bedieningsbalk van de vergadering om te schakelen, waardoor het gemakkelijker wordt om actief deel te nemen aan vergaderingen. Raise hands zullen beschikbaar zijn voor zowel pc-, Mac- als webgebaseerde clients, en mobiele applicaties zullen snel volgen.

De telefoonnummers van PSTN-deelnemers zijn gemaskeerd van externe gebruikers voor GCC

Voor degenen met Audio Conferencing ingeschakeld voor hun Teams-vergaderingen, zal Microsoft het telefoonnummer van de PSTN-deelnemer maskeren voor gebruikers die zich van buiten uw organisatie hebben aangemeld.

Multi-Window Chat voor GCC, GCC High en DoD

U kunt individuele chatgesprekken van Teams in een apart venster plaatsen, zodat ze hun workflow kunnen stroomlijnen en gemakkelijker kunnen wisselen tussen lopende gesprekken.

Prioriteitsmeldingen in Gov Clouds

Deel dringende berichten en tijdgevoelige informatie effectiever met Teams. Prioriteitsmeldingen waarschuwen een ontvanger van een urgent bericht op hun mobiele en desktop-apparaten totdat er een antwoord wordt ontvangen, elke twee minuten gedurende maximaal 20 minuten. IT-beheerders kunnen deze functie beheren als onderdeel van het berichtenbeleid in Teams.

Nieuw tabblad voor kanaalbestanden voor GCC, GCC-High en DoD

Microsoft implementeerd de nieuwe ervaring met het tabblad ‘Kanaalbestanden’ naar de overheidswolken. Deze upgrade brengt meer dan 10 nieuwe functies met zich mee, waaronder verschillende SharePoint-weergave, mogelijkheid om metadata te bekijken, synchronisatie, rij- / kolomopmaak etc.

Kanaalinformatievenster voor GCC

Als u het pictogram “Kanaalinfo” in de kanaalkop selecteert, wordt er samenvattende informatie met betrekking tot dat kanaal weergegeven, inclusief de beschrijving, een lijst met recente bijdragers en leden, evenals systeemberichten.

Bron: Microsoft Tech Community.

GIF 5 Shift ConflictManagement
Geplaatst op
aug 2, 2020
Categorieën