Hoe kunnen we helpen?

Vind de antwoorden die u zoekt hieronder.
Als u meer hulp nodig heeft, kijk dan hier in onze helpcentrum.
outlook-to-teams

U kunt nu bestanden van Outlook naar Microsoft Teams slepen en neerzetten.

Microsoft Teams heeft zojuist een handige nieuwe functie gekregen waardoor het beter werkt met Microsoft Outlook. Na een recente wijziging kunt u nu bestandsbijlagen vanuit Outlook naar Microsoft Teams slepen en neerzetten. De functionaliteit zou het aanzienlijk sneller en gemakkelijker moeten maken om bestanden tussen de twee Microsoft-apps te verplaatsen. De mogelijkheid om bestandsbijlagen van Outlook naar Teams te slepen en neer te zetten, werd oorspronkelijk aangevraagd in Microsoft’s UserVoice in november 2016. Sindsdien heeft het verzoek meer dan 11.500 upvotes ontvangen. Ondanks het grote aantal upvotes duurde het meer dan vier jaar voordat de functie werd uitgerold. Voordat ondersteuning via slepen en neerzetten tussen Outlook en Teams werd uitgerold, moesten mensen een bestandsbijlage downloaden en deze vervolgens uploaden naar Teams. Sommige mensen sleepten een bestand van Outlook naar het bureaublad en sleepten het bestand vervolgens van het bureaublad naar Teams. Het was een onhandige oplossing die tijd toevoegde aan bestandsbeheer en delen.

Lees verder »
Microsoft-Teams-title-bar-696x365

Microsoft Teams krijgt een nieuwe manier om belangrijke instellingen te beheren.

Als u Microsoft Teams gebruikt, heeft u waarschijnlijk interactie gehad met het menu ‘Profiel’ in de titelbalk van de app. De titelbalk van Microsoft Teams wordt standaard geleverd met uw profielpictogram waarmee u toegang heeft tot uw organisatie / persoonlijke account, instellingen en meer. Alle belangrijke functies van de app zijn te vinden op het tabblad algemene instellingen van Microsoft Teams. Van daaruit kunt u uw audio- en video-instellingen wijzigen en hardware-instellingen wijzigen. U kunt ook hardwareversnelling uitschakelen, Teams uitschakelen bij het opstarten van uw pc en meer. Naast deze instellingen moeten gebruikers ook interactie hebben met het profielmenu om toegang te krijgen tot hun organisatie-instellingen en om tussen accounts te schakelen.

Lees verder »
Teams-Sharing

Eerste blik op de nieuwe deelervaring van Microsoft Teams tijdens vergaderingen.

Net als elke andere samenwerkingstool, kunt u met Microsoft Teams ook snel inhoud delen vanaf uw apparaat, hoewel de ervaring op een desktop anders is dan op een mobiel apparaat. Microsoft werkt nu aan een nieuw proces om een document, een presentatie, een whiteboard, het volledige scherm van de desktop en de app op uw scherm te delen. De nieuwe gebruikersinterface van Microsoft Teams is bedoeld om een overzichtelijke ervaring te bieden, zodat u de inhoud rechtstreeks via het hoofdmenu kunt delen. Zoals u in de onderstaande schermafbeelding kunt zien, voegt Microsoft een nieuw ‘Delen’ -pictogram toe aan het hoofdmenu waarmee u inhoud kunt delen wanneer u in een vergadering bent. Met de nieuwe Share-gebruikersinterface kunnen gebruikers scherm-, venster-, PowerPoint-dia’s en whiteboard-inhoud delen met of zonder computergeluid.

Lees verder »
YammerNotificationsinTeams

Meldingen van Yammer-community’s zijn nu beschikbaar in Microsoft Teams.

Gisteren heeft Microsoft de uitrol van meldingen van Yammer-gemeenschappen in Microsoft Teams aangekondigd. Met miljoenen medewerkers die op afstand of in hybride omgevingen werken, is het belangrijker dan ooit dat medewerkers zich verbonden voelen. Teams maakt het gemakkelijker om met anderen samen te werken, werkplekken te creëren, te chatten, virtueel met anderen te vergaderen en uw bedrijfsoplossingen te integreren, allemaal vanaf één enkel platform. Maar veel gesprekken gaan verder dan uw werkgroepen en afdelingen en brengen medewerkers met elkaar in contact die elkaar misschien nog nooit hebben ontmoet of nooit hebben samengewerkt. Dit soort engagementen vinden plaats in gemeenschappen. Vorig jaar heeft Microsoft de Community-app voor Microsoft Teams uitgebracht, waarmee al je Yammer-community’s en -gesprekken in Teams worden geïntegreerd. Microsoft is verheugd om die integratie naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder »
News together mode

Grote galerijweergave en Together-modus onderweg voor Microsoft Teams op web.

Microsoft Teams ondersteunt binnenkort de grote galerijweergave en de Together-modus op internet in de Edge- en Chrome-browsers. Op dit moment kun je deze features gebruiken in de Microsoft Teams-app, maar in de nabije toekomst zal de optie ook op internet verschijnen. Met beide weergaven kunt u tientallen mensen tegelijk in een vergadering zien. Ondersteuning voor grote galerijweergave en Together-modus op internet wordt beschreven in de Microsoft 365-roadmap. De datums op de routekaart kunnen altijd veranderen, omdat het slechts huidige plannen zijn en geen datums waar Microsoft zich sterk voor heeft gemaakt. Door de grote galerijweergave kunt u maximaal 49 mensen zien in een raster van 7 x 7. We hebben een handleiding voor het inschakelen van weergave voor 49 personen in Microsoft Teams als u de functie in de Microsoft Teams-app wilt gebruiken.

Lees verder »
Altagracia Martes office expert

Hallo, ik ben Altagracia

Persoonlijke assistentie nodig? Ik denk graag met u mee!