Hoe kunnen we helpen?

Vind de antwoorden die u zoekt hieronder.
Als u meer hulp nodig heeft, kijk dan hier in onze helpcentrum.
Welke apps bevat Microsoft 365?

Welke apps bevat Microsoft 365?

Toen Microsoft begon met Office-producten, waren er maar een handjevol: Word, Excel, PowerPoint. Hoewel de meeste consumenten nog steeds dezelfde set gebruiken, is Microsoft Portfolio uitgebreid tot meer dan 20 apps onder de merknaam Microsoft 365. In dit bericht kijken we naar de lijst met apps die Microsoft 365 bevat. In eenvoudige bewoordingen is het de volledige versie van Office die alle producten biedt en op een computer kan worden geïnstalleerd. Het kan ook worden geïmplementeerd op een Enterprise-computer met behulp van de Microsoft Endpoint Configuration. Het is een combinatie van applicaties en services.

Lees verder »
PowerPoint Live in Teams

PowerPoint Live in Microsoft Teams.

Microsoft heeft zojuist zijn PowerPoint Live in Microsoft Teams, zijn videovergaderings- en chatsoftware uitgerold, en wil nu aan zijn 115 miljoen gebruikers uitleggen hoe ze het daadwerkelijk kunnen gebruiken om presentaties te verbeteren. Tijdens de Microsoft Ignite-conferentie van vorige maand onthulde het bedrijf PowerPoint Live, Microsoft’s versie van klassieke PowerPoint voor een wereld waarin Teams het platform is voor vergaderingen op afstand. Met PowerPoint Live hoeven Teams-gebruikers geen PowerPoint-deck te openen en het scherm van hun pc met een publiek te delen. In plaats daarvan kan de presentator PowerPoint Live gewoon openen in Teams om een presentatie te geven.

Lees verder »
approvals_with_electronic_signature_teams

Elektronisch ondertekende goedkeuringen vinden binnenkort hun weg naar Microsoft Teams.

Samenwerkingssoftware is het afgelopen jaar buitengewoon belangrijk geweest voor bedrijven die zich een weg banen door het pandemie- en thuiswerkbeleid. Om tegemoet te komen aan de toenemende bedrijfsvereisten, heeft Microsoft Teams regelmatig bijgewerkt en nieuwe functies toegevoegd om de productiviteit te verhogen. Nu stroomlijnt het bedrijf workflows door de mogelijkheden voor elektronische handtekeningen rechtstreeks te integreren in de Approvals-app op Teams. Eind april is Microsoft van plan een nieuwe mogelijkheid uit te rollen in de Approvals-app, waar gebruikers externe providers zoals Adobe Sign en DocuSign kunnen selecteren om elektronische handtekeningen te maken voor goedkeuringsverzoeken als een formeel attest. Zodra een verzoek is ingediend, ontvangen interne fiatteurs een melding en e-mail binnen Teams om het verzoek goed te keuren, terwijl externe fiatteurs een e-mail ontvangen. Audittrails voor al deze activiteiten worden automatisch gegenereerd en opgeslagen in Teams.

Lees verder »
De webinarmogelijkheden van Microsoft Teams zullen in april voor iedereen beschikbaar zijn.

De webinarmogelijkheden van Microsoft Teams zullen in april voor iedereen beschikbaar zijn.

Terwijl het steeds sterker wordt, lijkt Microsoft Teams nu de webinar-industrie te verslaan in de nieuwste update. Het videoconferentieplatform kan binnenkort interactieve webinars ondersteunen voor mensen binnen en buiten een organisatie met maximaal 1000 deelnemers. De functie werd in maart 2021 aangekondigd bij Microsoft Ignite, maar het bedrijf zegt nu dat deze binnen enkele weken beschikbaar zal zijn voor gebruikers.

Lees verder »
Clubhouse

Twitter zou naar verluidt de overname van Clubhouse hebben overwogen voor $ 4 miljard.

Na het enorme succes van Clubhouse zijn bedrijven als Twitter en Facebook begonnen te werken aan hun eigen live audiochatplatforms. Interessant genoeg lijkt het erop dat Twitter al heeft overwogen Clubhouse over te nemen voor maar liefst $ 4 miljard – hoewel het plan niet is uitgekomen zoals verwacht. Zoals Bloomberg vandaag meldde, is Clubhouse in gesprek om fondsen te werven bij investeerders. Een van de bedrijven die met Clubhouse heeft onderhandeld, is echter niemand minder dan Twitter. Het rapport zegt dat beide bedrijven volgens de bronnen “de afgelopen maanden” gesprekken hebben gevoerd.

Lees verder »
microsoft-teams-ios-1

Microsoft Teams voor iOS ondersteunt binnenkort aangepaste achtergronden.

Het gebruik van aangepaste achtergronden in Microsoft Teams is een geweldige manier om een vergadering of videogesprek te personaliseren. Hiermee kunt u een leuke of professionele achtergrond toevoegen aan uw videofeed zonder dat u een groen scherm hoeft te gebruiken. Aangepaste achtergrondondersteuning is al beschikbaar op de desktopversie van Teams en het is ook onderweg naar de iOS-versie van Teams.

Lees verder »
Altagracia Martes office expert

Hallo, ik ben Altagracia

Persoonlijke assistentie nodig? Ik denk graag met u mee!