Dienst
Moderne werkplek

Wil je dat je medewerkers overal en op elk apparaat kunnen werken in deze tijd? Dan is de Moderne Werkplek van ALTA-ICT echt iets voor jou! Deze werkplek geeft je alle vrijheid zonder dat je bang hoeft te zijn voor cybercriminaliteit of datalekken. De Moderne Werkplek heeft alles wat je nodig hebt om lekker te werken: Microsoft Office, Microsoft Teams, en natuurlijk ook hulp en support als er iets misgaat. Je kunt altijd rekenen op onze professionals.

ALTA-ICT zorgt er ook voor dat je apparaten en je netwerk altijd up-to-date en superveilig zijn. De Moderne Werkplek pas je aan naar eigen smaak. Precies zoals jij dat wilt.

Background cubes

De voordelen van
een moderne werkplek

Gebruikersondersteuning en beheer 

De Moderne Werkplek van ALTA-ICT wordt, afhankelijk van het gekozen pakket, geleverd inclusief gebruikersondersteuning en beheer. Tevens kan daar het beheer van het gehele netwerk in worden opgenomen, zoals netwerkbeheer, inclusief draadloos netwerk, serverbeheer en printerbeheer. 

Afrekenmodel 

De moderne Werkplek wordt aangeboden tegen een zeer overzichtelijk en schaalbaar kostenmodel. Uw betaald een vast bedrag per maand per medewerker. Groeit of krimpt uw organisatie dan weet u vooraf wat dit betekent voor uw IT kosten. 

Beveiliging 

Standaard levert Microsoft zeer geavanceerde beveiligingsoplossingen mee als onderdeel van Microsoft 365. ALTA-ICT doet daar nog een schepje bovenop door beveiligingsoplossingen toe te voegen die complementair zijn aan de standaard aanwezige beveiligingsoplossingen van Microsoft. Zo wordt een beheerde Antivirus- en een geavanceerde EDR oplossing toegevoegd waardoor het risico op virussen en malware verder wordt gereduceerd. 

Tevens zijn de pakketten voorzien van een back-upoplossing voor email en data en is er een antispam-oplossing toegevoegd. 

Moderne Werkplek
Pakketten

Alle Moderne Werkplek Diensten zijn inclusief Microsoft 365 Business Premium, Microsoft Office inclusief Word, Excel PowerPoint, OneDrive, Teams, etc. Tevens zijn alle licenties voor de beveiligingsproducten inbegrepen.

Standaard

Bevat:
  • Monitoring
  • Update Beheer
  • Backup voor Office 365
  • Email Beveiliging
  • Beheerde Antivirus
Meer weten

Premium

Gelijk aan Standaard plus:
  • Geavanceerde Werkplek beveiliging
  • Geavanceerde email beveiliging
  • Remote Support
Meer weten

Platinum

Gelijk aan Premium plus:
  • Governance voor Microsoft 365
  • Onsite Support
Meer weten

Teams Telefonie

Teams Telefonie integreert spraakoproepen, videovergaderingen en chat binnen één platform, wat communicatie en samenwerking vereenvoudigt. Het maakt bellen vanaf ieder apparaat mogelijk, ideaal voor werken op afstand. Bedrijven besparen kosten door VoIP te gebruiken in plaats van traditionele telefonie. Met gecentraliseerd beheer en ingebouwde beveiligingsfuncties ondersteunt Teams Telefonie een efficiënte, veilige en schaalbare werkomgeving. Dit brengt meer productiviteit en tevredenheid bij werknemers in de Moderne Werkplek.

Daarbij is het programma Microsoft Teams Operator Connect ook een goudhaantje. Het koppelt allerlei spraakdiensten aan de Teams-omgeving. Zo beheer je eenvoudig alle communicatielijnen binnen je moderne werkplek.

Teams Rooms
Met ALTA-ICT

Microsoft Teams Rooms verenigt de digitale werkplek van Microsoft Teams met speciale audio- en videoapparatuur van zowel first-party als third-party fabrikanten, die allen gecertificeerd zijn door Microsoft.

Deze Teams Rooms zijn met opzet ontworpen om de grenzen tussen ruimtes, locaties en mensen open te breken. Het doel daarvan? Een professionele Teams-vergaderervaring leveren, ongeacht waar je je bevindt. Bekijk de video van ALTA-ICT over Teams Rooms en maak een afspraak met ons!

Verschillende Rooms

ALTA-ICT inventariseert bij jouw bedrijf wat de wensen zijn en geeft advies over de ruimtes die je het meest gaan helpen. Bijvoorbeeld bij het verhogen van productiviteit en efficiëntie, maar zeker ook werkplezier. Meestal richten we drie standaard ruimtes in.

1.

Kleine vergaderruimtes

Microsoft Teams Rooms is de ultieme keuze voor kleine vergaderruimtes, inclusief slimme all-in-one oplossingen die perfect passen bij Huddle-ruimtes en compacte vergaderruimtes.

2.

Middelgrote vergaderruimtes

Voor middelgrote vergaderruimtes bieden we krachtige Teams Rooms-oplossingen die zorgen dat elke aanwezige haarscherp in beeld en luid en duidelijk te horen is. Met moderne beeldschermen, camera’s en luidsprekers.

3.

Grote vergaderruimtes

Grote vergaderruimte nodig voor presentaties of meetings? Geen probleem. Het deskundige team van ALTA-ICT heeft de ideale oplossing. We stemmen het systeem nauwkeurig af op het aantal deelnemers, zodat zelfs grote vergaderruimtes moeiteloos en effectief worden ingericht.

ALTA-ICT adviseert de ideale ‘moderne werkplek’ die past bij jouw bedrijfsprocessen én jouw wensen. Alvast weten wat voor jou de beste optie is? Ontdek het snel in een gesprek via Teams!

Microsoft Teams Rooms

Gratis advies van onze specialisten

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.

Maak
een afspraak

Kennismaken
met ALTA-ICT
30 minuten