Dienst
Moderne werkplek

Denk je aan flexibel samenwerken? Met een vrije keuze in werkplek en apparaten? Dan denk je aan de ‘moderne werkplek’. De werknemers van nu moeten kunnen werken wanneer zij willen. Thuis, onderweg, op kantoor of bij een klant. Op een mobiel device naar keuze of op een desktop. Dat is ook nuttig voor werkgevers. ALTA-ICT zet jouw moderne werkplek op, bijvoorbeeld in Microsoft Teams Rooms.

Background cubes

De voordelen van
een moderne werkplek

Deze werkplek is een must-have voor veel werkgevers, want zo gaat bijvoorbeeld geen tijd verloren aan onnodige klantbezoeken en kunnen medewerkers altijd even meedenken als zij een dag thuis werken.

ALTA-ICT kijkt naar de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Zo zorgen wij voor een passende invulling van het digitale onderdeel en de processen die daaraan verbonden zijn.

Microsoft Teams Rooms is volgens ons de beste oplossing, mede vanwege ons eigen Microsoft 365-specialisme. We voorzien de ‘rooms’ voor vergaderen of creatieve sessies van moderne hardware. Daarbij leveren we ook een intuïtief en hoogstand bedieningspaneel voor op de vergadertafel.

Teams Rooms
Met ALTA-ICT

Microsoft Teams Rooms verenigt de digitale werkplek van Microsoft Teams met speciale audio- en videoapparatuur van zowel first-party als third-party fabrikanten, die allen gecertificeerd zijn door Microsoft.

Deze Teams Rooms zijn met opzet ontworpen om de grenzen tussen ruimtes, locaties en mensen open te breken. Het doel daarvan? Een professionele Teams-vergaderervaring leveren, ongeacht waar je je bevindt. Bekijk de video van ALTA-ICT over Teams Rooms en maak een afspraak met ons!

Verschillende Rooms

ALTA-ICT inventariseert bij jouw bedrijf wat de wensen zijn en geeft advies over de ruimtes die je het meest gaan helpen. Bijvoorbeeld bij het verhogen van productiviteit en efficiëntie, maar zeker ook werkplezier. Meestal richten we drie standaard ruimtes in.

1.

Kleine vergaderruimtes

Microsoft Teams Rooms is de ultieme keuze voor kleine vergaderruimtes, inclusief slimme all-in-one oplossingen die perfect passen bij Huddle-ruimtes en compacte vergaderruimtes.

2.

Middelgrote vergaderruimtes

Voor middelgrote vergaderruimtes bieden we krachtige Teams Rooms-oplossingen die zorgen dat elke aanwezige haarscherp in beeld en luid en duidelijk te horen is. Met moderne beeldschermen, camera’s en luidsprekers.

3.

Grote vergaderruimtes

Grote vergaderruimte nodig voor presentaties of meetings? Geen probleem. Het deskundige team van ALTA-ICT heeft de ideale oplossing. We stemmen het systeem nauwkeurig af op het aantal deelnemers, zodat zelfs grote vergaderruimtes moeiteloos en effectief worden ingericht.

ALTA-ICT adviseert de ideale ‘moderne werkplek’ die past bij jouw bedrijfsprocessen én jouw wensen. Alvast weten wat voor jou de beste optie is? Ontdek het snel in een gesprek via Teams!

Microsoft Teams Rooms

Gratis advies van onze specialisten

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.

Maak
een afspraak

Kennismaken
met ALTA-ICT
30 minuten