Beheer

Microsoft 365 Beheer

Microsoft 365 is niet meer weg te denken van de moderne werkplek maar doordat Office zo vaak nodig is wordt hij ook vaak op de proef gesteld. Er wordt niet alleen veel mee gewerkt, maar er wordt ook nog eens heel veel van verwacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betrouwbaarheid en security, maar ook integratie en uiteraard gebruikersgemak.

Daar bovenop komt nog dat Microsoft de functionaliteiten steeds weer verder uitbreidt. Dit alles vraagt natuurlijk om goed beheer, maar ook een specifieke expertise en onderhoud.

Het beheer uitbesteden

Wil je de perfecte Microsoft 365 omgeving hebben, dan is het belangrijk dat de configuratie helemaal in orde is. Doordat de Office omgeving continu veranderd is het beheer hiervan vrij complex. Er hoeft maar één instelling verkeerd te staan om te zorgen voor risico’s binnen de veiligheid, beschikbaarheid, functionaliteit en performance.

Daarnaast zijn calamiteiten lastig te voorspellen en is het oplossen hiervan alleen mogelijk met een brede technische kennis. Als beheerder ben je genoodzaakt om ondersteuning te kunnen bieden op de laatste versies maar moet je daarnaast ook op de hoogte zijn van alle wijzigingen.

Waarom je Microsoft 365 omgeving laten beheren?

Wanneer je het beheer laat uitbesteden kan ervoor gezorgd worden dat iedereen snel aan de slag kan en daarnaast beschikken over alle nodige apps. Ook het instellen van machtigingen en het optimaliseren van de omgeving hoort hierbij, evenals het zorgen voor een veilige omgeving.

Het voordeel hierbij is dat het prima online te beheren is. op het moment dat er een probleem is, kan deze snel en makkelijk worden opgelost en als je ergens niet uitkomt, kan er met je mee worden gekeken.

Prijs indicatie

Beheer bieden we aan in Service Level Agreement (SLA) vorm – Contract op Maat. 

Indicatief tarief want we leveren altijd een voorstel op maat. 

Tot tien medewerkers

per maand €399,-

Bij meerwerk 120 euro per uur. 

11-50 medewerkers

per maand €999,-

Bij meerwerk 120 euro per uur.

+50 medewerkers

Enkel  op aanvraag inclusief Werving en selectie 

Wij gaan dan een professional dedicated aanstellen voor uw project 

Heb je een vraag?