Dienst
Beheer

Het beheer van jouw digitale omgeving of de ICT-afdeling brengt vaak kopzorgen met zich mee. Het is de afgelopen jaren enorm specialistisch geworden. Het kost je veel tijd die je liever besteedt aan je organisatiedoelen. Daarom regelt ALTA-ICT het beheer.

Waarom
is beheer nodig

De huidige (moderne) werkplek kan niet zonder beheer. Microsoft 365 en Office worden veelvuldig gebruikt. De software in deze suites wordt constant uitgebreid en geüpdatet. Vanwege het dynamische karakter van de software en de benodigde expertise, heb je een specialist nodig.

Bij verkeerde instellingen of verouderde versies komen de veiligheid, stabiliteit en functionaliteit in het geding. Calamiteiten zijn lastig te voorspellen en problemen vereisen naast brede technische kennis nog iets kostbaars: tijd. En die spendeer je liever aan je eigenlijke taken.

Beheer vanuit onze ServiceDesk

In onze mailbox komen regelmatig bedrijven aankloppen met vragen en problemen. De Servicedesk is een professioneel dienstverleningsplatform, speciaal ontworpen om bedrijven te helpen. Maar óók om te innoveren in het IT-landschap en het beste uit jouw bedrijf te halen. Verwacht van ALTA-ICT technische adviezen en diensten die het werk van jouw werknemers versimpelt. Minder gedoe, meer productiviteit. Wat zijn 3 voordelen van beheer via onze ServiceDesk?

1.

Onze specialiteit is alles rondom Microsoft 365, in eerste-, tweede- én derdelijns-ondersteuning. Van simpele problemen en tickets oplossen, tot complexere vraagstukken op je IT-afdeling. Denk ook aan software-instructies, het beantwoorden van gebruikersvragen en het licentiebeheer.

2.

Ook ondersteunen we bij de inrichting van de digitale infrastructuur en bij incidentbeheer via de Servicedesk. Via een boekingspagina is het mogelijk een moment te plannen met ALTA-ICT. Al deze tickets worden aangemaakt en beheerd in Autotask.

3.

We werken proactief op de achtergrond. Zien we verdachte activiteit, onnodige software of bedreigingen in geïnstalleerde drivers? Dan ondernemen we actie en brengen we je op de hoogte.

Beheer op maat

Welk type beheercontract we samen opstellen ligt aan jouw bedrijfsprofiel. We kijken naar het aantal werkplekken, de hoeveelheid benodigde softwarelicenties en bijvoorbeeld het niveau van beveiligingssoftware. Zo komen we samen tot een pakket dat past bij jouw wensen en budget.

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.

Maak
een afspraak

Kennismaken
met ALTA-ICT
30 minuten