Terug naar het overzicht

02 oktober 2023

Microsoft Purview: Uw Oplossing voor Data Bescherming en Compliance

Data is één van de meest waardevolle bezittingen in de moderne wereld. Belangrijke zakelijke beslissingen en strategieën worden allemaal gebouwd rond data – wat betekent dat deze veilig bewaard moet worden. Microsoft biedt hier een oplossing voor – Microsoft Purview.

Purview is een uitgebreid platform voor datamanagement en -bescherming dat organisaties helpt hun data te beschermen en te voldoen aan belangrijke datareguleringen.

In dit artikel introduceren we Microsoft Purview, duiken we in de producten die deel uitmaken van de Purview familie, en kijken we naar enkele manieren waarop Purview uw bedrijf kan beschermen.

Het Microsoft Purview Platform

Microsoft Purview is een productreeks die uw bedrijf helpt bij het beheren, beveiligen, en controleren van uw data. Door de producten samen te gebruiken, kunt u zowel uw data veiligstellen als voldoen aan compliance-regulaties.

Auditering

Auditing is cruciaal voor het vermogen van elke organisatie om de bescherming en naleving van hun data te waarborgen.

Purview’s auditing tool is een krachtige oplossing waarmee u kunt auditeren binnen uw hele organisatie, zodat u kunt controleren of de toegang tot gevoelige bestanden en configuratiewijzigingen wordt gemonitord.

Communicatie Compliance

Net zoals bij uw interne data, is het cruciaal dat de communicatie van uw organisatie veilig blijft om te voldoen aan data compliance regulaties en uw bedrijf te beschermen. Echter, met de moderne digitale communicatietechnologieën is dit een complexe uitdaging.

Data Levenscyclus Beheer

Ervoor zorgen dat data correct wordt bewaard of weggegooid binnen uw organisatie is een belangrijk onderdeel van goed datamanagement.

Gegevensverlies Preventie

Gegevenslekken kunnen rampzalig zijn voor elke organisatie, wat betekent dat het hebben van een effectief plan voor het voorkomen van gegevensverlies binnen uw organisatie van vitaal belang is.

Data Kaart en Data Catalogus

Het visualiseren van uw data is een geweldige manier om het te begrijpen, wat essentieel is om ermee om te kunnen gaan.

eDiscovery

Discovery is een belangrijk juridisch proces waarin het vinden en onthullen van data essentieel is om ervoor te zorgen dat alle informatie duidelijk is.

Informatie Beveiliging

Het beveiligen van uw meest gevoelige data tegen ongeoorloofde toegang is één van de belangrijkste aspecten van datasecurity.

Insider Risk Management

Er bestaat een kans dat uw organisatie geconfronteerd wordt met een risico van binnenuit.

Hoe Microsoft Purview Uw Bedrijf Kan Beschermen

Microsoft Purview zit boordevol tools die uw data kunnen beschermen.

Hoe We Kunnen Helpen

Data is een waardevolle bron voor elke organisatie, en Microsoft Purview helpt u uw data met gemak te beschermen.

Als u wilt beginnen met Purview, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze deskundigen kunnen u helpen aan de slag te gaan en zullen u ondersteunen bij het beschermen van uw data op organisatieniveau.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw data veilig te houden!

Meer weten?

Neem contact op
microsoft purview

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.