Over
ALTA-ICT

Wij zijn ALTA-ICT, gedreven ICT-experts die voor jouw organisatie het maximale halen uit Microsoft 365. Iedere dag opnieuw. Hoe we dat doen? Met onze zakelijke mindset en diepe kennis van Microsoft 365 richten we de ICT-omgeving in die perfect past bij jouw processen.

Om het maximale te halen uit Microsoft 365 geloven wij in drie onmisbare stappen waarmee we jouw business power geven: intelligent inrichten, optimaal implementeren en medewerkers faciliteren. Want door jouw ICT-omgeving perect te laten aansluiten op jouw processen, een veilige en efficiënte omgeving neer te zetten én medewerkers te trainen om krachtig samen te werken leg je de basis voor een energieke, soepel functionerende organisatie. Waar je ook bent en op ieder moment. De resultaten? Verhoogde productiviteit, maximale veiligheid en toenemend werkplezier

Dicht bij de klant staan. Toegewijd en betrokken. Want bij ALTA-ICT geloven wij in partnerschappen en we begrijpen hoe belangrijk ICT is voor het gezond zijn én blijven van jouw organisatie. Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor je klaar. En natuurlijk kun je met al je vragen terecht bij onze hoogwaardige ServiceDesk. Daar handelen onze specialisten jouw support vragen en verzoeken snel en adequaat af, zodat je direct weer aan de slag kunt.

Nieuwe mogelijkheden betekent nieuwe kansen. Nieuwe manieren om jou als klant slimmer en efficiënter te laten werken. Daarom zijn we bij ALTA-ICT nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden in de ICT. Omdat de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen inspireren wij je graag met het belangrijkste en meest interessante nieuws. We delen de nieuwste kennis in de vorm van blogs, video’s, interviews en andere publicaties. En wil je weten hoe jij het maximale haalt uit jouw Microsoft 365? Laat ons je inspireren.

Meer over ons
Zwevende kubus

Het
Team

De specialisten van ALTA-ICT vormen samen een stevig fundament. Zo combineren we onze deskundigheid in de ICT en Microsoft 365 met operationele doelstellingen. Die dragen bij aan het leveren van de beste service aan klanten, maar ook aan de gezondheid van onze eigen organisatiedoelen. Met ons team zorgen we voor zakelijke, specialistische en passende dienstverlening die jouw bedrijf de beste versie van zichzelf laat zijn.

Alta Martes

Founder ALTA-ICT &
Microsoft 365 Specialist

Noem mij gerust een échte Microsoft-fanaat. Software maakt het leven sneller en makkelijker: daarom houd ik zo van IT. Vanuit mijn passie ben ik mijn eigen onderneming begonnen. ALTA-ICT. Op die manier deel ik mijn passie en kennis om andere bedrijven verder te helpen.

Theo van Bokhoven

Financieel Adviseur

Theo is betrokken bij de financiën en bedrijfsstructuur van ALTA-ICT. Hij is een vaktechnische en onafhankelijke sparringpartner met aandacht voor de persoonlijke relatie. Zijn samenwerking met ALTA-ICT is gebaseerd op het kennen van elkaars behoeften, strategie en verwachtingen.

Reinoud Pauwels

Bedrijfsjurist

Reinoud controleert alle juridische documenten en stelt ze op waar nodig. Hij adviseert de directie op juridisch vlak. Reinoud is een commerciële en ondernemende bedrijfsjurist met een goed gevoel voor (interne) verhoudingen. Als teamspeler heeft hij overtuigingskracht, werkt hij klantgericht en schakelt hij gemakkelijk met personen op verschillende niveaus.