Terug naar het overzicht

27 september 2023

Is de Nieuwe Microsoft Intune Suite de Juiste Stap voor Uw Bedrijf?

Is de Nieuwe Microsoft Intune Suite de Juiste Stap voor Uw Bedrijf? In een tijdperk waarin eindpuntbeheer essentieel is en de werkomgeving steeds mobieler wordt, introduceert Microsoft verbeteringen aan de Intune Suite. Maar is het de overstap waard? In dit artikel verkennen we de voordelen, mogelijkheden en overwegingen rondom de vernieuwde Microsoft Intune Suite.

Waarom is Eindpuntbeheer zo Belangrijk?

In een digitale wereld die steeds complexer wordt, is het beheer van apparaten, applicaties en gegevens cruciaal. Een efficiënt eindpuntbeheer helpt bedrijven hun bronnen veilig te houden, productiviteit te verhogen en zorgt voor betere samenwerking.

Wat is Microsoft Intune Suite?

Microsoft Intune is een softwaretool die het beheer van bedrijfsapparaten en -apps centraliseert. De nieuwste versie van Intune introduceert opwindende nieuwe functies en biedt uitgebreide beheermogelijkheden. Deze omvatten ingebouwde eindpuntbeveiliging, mobiel applicatiebeheer, en geavanceerde analysemogelijkheden.

Voordelen van Abonneren

De nieuwe Intune Suite gaat verder dan eenvoudig apparaatbeheer. Het biedt een gecentraliseerd dashboard, verbeterde beveiliging en compliance, vereenvoudigd app-beheer en BYOD-ondersteuning. Bovendien is er een kosteneffectief abonnementsmodel dat zich aanpast aan de behoeften van uw bedrijf.

Overwegingen bij Upgraden

Bij elke technologische upgrade moeten bedrijven een aantal overwegingen in acht nemen. Denk aan de tijd die nodig is voor training, de integratie met bestaande systemen en de beoordeling van compatibiliteit met huidige infrastructuren.

Conclusie

De upgrade naar de nieuwe Microsoft Intune Suite kan uw bedrijfsvoering ingrijpend veranderen. Het is essentieel om uw behoeften en bedrijfsdoelen zorgvuldig af te wegen. Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap – van evaluatie tot integratie. Neem voor meer informatie contact met ons op via onze contactpagina.

Meer weten?

Neem contact op
Microsoft Intune

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.