Contact met ons opnemen

via e-mail.

Click or drag a file to this area to upload.
Bekijk onze Privacyverklaring.

Online agenda.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

ServiceDesk.

Open een nieuw ticket

Veel gestelde vragen.

Vind de antwoorden die u zoekt hieronder.
Als u meer hulp nodig heeft, kijk dan hier in onze helpcentrum.

ALTA-ICT is jouw partner voor de implementatie en ondersteuning van de nieuwste cloud oplossingen.

ALTA-ICT neemt uw privacy serieus en zal informatie op een veilige manier verwerken en gebruiken. In onze Privacy Statement en Algemene Voorwaarden leggen wij u uit welke gegevens wij van u verwerken en met welk doel we dat doen. Daarnaast kunt u in onze Privacy Statement lezen over uw rechten met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens.

ALTA-ICT is jouw partner voor de implementatie en ondersteuning van de nieuwste cloud oplossingen zoals Microsoft Office 365, Webhosting, GDPR Cookiebanner, Microsoft Azure en nog veel meer. Voor onze oplossingen ga je naar onze Diensten pagina.

Het zwaartepunt van cloud computing zit in automatisering. Ofwel het vervangen van menselijke arbeid. Met deze automatisering kun je computers laten samenwerken om bronnen (resources) te leveren zoals rekenkracht en data.

Er worden meerdere maatregelen getroffen om er voor te zorgen dat je data daadwerkelijk veilig is. Zo worden al je bestanden geëncodeerd tijdens de opslag, zodat de data voor personen die niet over jouw inlognaam en wachtwoord beschikken, niks met de bestanden kunnen doen.