Dienst
Beveiliging

Wanneer jouw digitale omgeving ‘up and running’ is, heb je dat graag zo veilig mogelijk. Microsoft Office 365 heeft basale beveiliging. De suite komt dus aardig wat securitycomponenten tekort. Naast beveiliging tegen digitale bedreigingen moet je ook denken aan governance, compliance, back-ups en dataherstel. Met onze expertise helpen we je op al deze gebieden verder. Hoe wij te werk gaan zie je in onderstaande video.

Beveiliging
& Back-up

Wat voor dataherstel of security je ook nodig hebt; ALTA-ICT biedt vanuit diepgaande Microsoft 365-expertise de juiste dekking. Of het nou dataherstel, back-ups of security betreft.

Standaard dekking van Microsoft

  • Andere Microsoft 365 Tenants

  • Natuurrampen of datacenteruitval

  • Gebruikersfout op korte termijn

  • Administratieve fout op korte termijn

Niet standaard gedekt

  • Kwaadwillende medewerkers, hacktivisten, malware of ransomware

  • Verlies van gegevens door verwijderde medewerkers/accounts

  • Dekking op lange termijn bij per ongeluk verwijderen met selectieve rollback

Back-ups

Als Microsoft 365-gebruiker denk je dat gegevens standaard veilig zijn in de cloud. Hoewel Microsoft opties biedt zoals prullenbak-instellingen en versiebeheer, is dit beperkt tot tijdelijke bewaring. Een automatische Microsoft 365 back-up is essentieel. Waarom?

1.

Verantwoordelijkheid

Jij bent verantwoordelijk voor gegevensbescherming van jouw bedrijfsdata. Zonder back-upstrategie kunnen herstelkosten hoog oplopen.

2.

Zichtbaarheid

Kies voor directe inzage op simpele dashboards of voor gedetailleerde taakrapporten. Hoe dan ook, jij hebt de controle, zowel in Azure als in je eigen omgeving.

3.

Langetermijndekking

Hoewel Office 365 herstelopties voor de korte termijn heeft, ontbreken opties voor langdurig herstel. Daar voorziet ALTA-ICT wél in

Governance

Governance is het beleid voor een eensgezinde interne werking binnen een bedrijf. Daarmee beperk je risico’s terwijl je ook je bedrijfsdoelen nastreeft.

Onder governance valt ook identiteits- en toegangsbeheer. Met zoveel verschillende platforms, medewerkers en bedrijfsdata wil je beheersen welk profiel op welk moment waar bij kan.

Data recovery

Bij het verlies van data heeft ALTA-ICT de experts in huis om de bestanden te herstellen. In de meeste gevallen lukt het alle data terug te halen. Ben je benieuwd hoe wij jouw data kunnen opslaan en zelfs herstellen mocht het kwijtraken? Ga dan vooral met ons in gesprek!

Background cubes

Beveiligingspakketten

De beveiligingspakketten van ALTA-ICT worden in drie vormen aangeboden. Voor extra diensten en software die jouw bedrijf specifiek nodig heeft, kijken we samen wat de beste optie is.

Standaard

Het Standaard-pakket van ALTA-ICT biedt een solide basis voor je Microsoft 365-beveiliging. Het omvat back-upservices voor gegevensbescherming, e-mailbeveiliging om je inbox te beschermen tegen bedreigingen, evenals een Cyber Health Review om de algehele gezondheid en veiligheid van je cyberomgeving te beoordelen.

Premium

Met ons Premium-pakket, krijg je alles wat het Standaard-pakket biedt en meer. Dit omvat Remote Management (RMM) voor het op afstand beheren en controleren van IT-systemen, Cyber Security, Backup Werkstation en Endpoint Detection and Response (EDR) voor real-time bescherming tegen cyberdreigingen op apparaatniveau. Daarnaast ook Cyber Risk Management & Security Assurance om risico’s te beheersen en te ondersteunen in de naleving van beveiligingsbeleid en inrichting van Microsoft Intune.

Platina

Het Platina-pakket van ALTA-ICT is het meest uitgebreide en biedt volledige dekking voor je Microsoft 365-beveiliging. Bovenop alles wat in het Premium-pakket zit, bieden we ook Governance voor Microsoft 365, om het gebruik te laten voldoen aan alle relevante regels en richtlijnen, en Information Protection Compliance Manager, om je te ondersteunen in de naleving van gegevensprivacy en andere wettelijke vereisten.

Ontdek welk pakket met welke software het beste past bij jouw bedrijfsprocessen. Wij van ALTA-ICT helpen je verder.

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.

Maak
een afspraak

Kennismaken
met ALTA-ICT
30 minuten