Werken bij
ALTA-ICT

Technische kennis is natuurlijk essentieel, net als passie voor het vak. Maar weet je wat écht het verschil maakt? Het sociale vermogen om technische kennis voor iedereen begrijpelijk en inzichtelijk te maken. Het laagdrempelig overbrengen van informatie over software, IT en cloudoplossingen is waardevol voor onze klanten.

Dit verwacht ALTA-ICT van zichzelf en van de professionals waarmee we werken, dus ook van jou. En dat hopen we terug te zien bij de organisaties waar we ons voor inzetten. Ben jij de bedreven ICT-expert die zich kan vinden in deze rol? Dan voel jij je wellicht helemaal thuis bij ALTA-ICT.

Vacatures

Senior systeembeheerder Microsoft 365 (40 uur per week)

Passie voor ICT? Match met ALTA-ICT! Als systeembeheerder Microsoft 365 stroomlijn je bedrijfsprocessen, implementeer je oplossingen en begeleid je adoptie. Inclusief SharePoint Online en Teams-configuratie, gebruikerstraining, en proactieve ondersteuning. Minstens 3 jaar ervaring, met kennis van PowerShell, Azure, Teams en SharePoint. Ambitieus, klantgericht, analytisch en sociaal. Salarisindicatie €4000,- bruto p.m., afhankelijk van ervaring en kennis.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op

Open
sollicitatie

Staan er geen vacatures online of passen deze niet bij je profiel? Maar denk je dat ALTA-ICT met jou in gesprek moet vanwege jouw kennis, ervaring of passie? Stuur dan een open sollicitatie in of neem contact met ons op.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op