Terug naar het overzicht

24 juli 2020

Introductie van de nieuwe Microsoft Teams Rooms Premium

Microsoft Teams Rooms Premium is een cloudgebaseerde IT-beheer- en bewakingsservice die Microsoft Teams Rooms-apparaten en hun randapparatuur up-to-date en proactief bewaakt, en een omgeving ondersteunt die is geoptimaliseerd voor een geweldige gebruikerservaring.

Microsoft Teams Rooms Premium is bedoeld voor organisaties die hun ervaring met vergaderruimten willen verbeteren en snel hun voetafdruk willen vergroten door proactief beheer aan te bieden voor Microsoft Teams Rooms-apparaten. Met deze service kunnen organisaties tijd, geld en expertise besparen die anders zou worden besteed aan “doe het zelf” kamerbeheer.

De Microsoft Teams Rooms Premium-service is gebouwd op een sterke basis van Microsofts expertise in softwaregericht beheer van eindpunten, machine learning en intelligente automatisering. Microsoft Teams Rooms Premium helpt organisaties bij het leveren van een hoogwaardige ervaring op meerdere externe sites en is geschikt voor elk groeitempo dat een organisatie nodig heeft.

Transformeer elke vergadering met Microsoft Teams Rooms

Effectieve vergaderruimte-ervaringen

Effectieve vergaderruimte-ervaringen stellen gebruikers in staat snel een vergadering te starten of eraan deel te nemen voor maximale productiviteit. Proactief beheer, realtime monitoring en sanering houden kamers functioneel, up-to-date en veilig.

Microsoft gaat Microsoft Teams Rooms Premium lanceren. Dit aanbod bouwt voort op de Microsoft Teams Rooms Standard-ervaring en beheermogelijkheden die beschikbaar zijn vanuit het Teams Admin Center door intelligente software, toegewijde experts en verbeterde inzichten van verschillende organisaties te combineren om de ervaring in de vergaderruimte continu te verbeteren.

Met Microsoft Teams Rooms Premium biedt Microsoft 24/7 beheer en bewaking van uw kamerbesturingssysteem en -software, waarbij Microsoft inzichten en waarschuwingen naar boven halen over elke actie die ter plaatse nodig is en die namens u op afstand actie ondernemen. Deze aanbod is nog maar het begin en Microsoft kijkt ernaar uit om in de toekomst uit te breiden met aanvullende premiumervaringen.

Door Microsoft Teams Rooms Premium te gebruiken en gebruik te maken van de partner-ecosysteem, kan Microsoft al uw operationele behoeften in de vergaderruimte aanpakken, waaronder: 1) geweldige apparaatconfiguratie, 2) doorlopend beheer en monitoring, en 3) ondersteuning ter plaatse.

Laten we de kerncomponenten van het aanbod eens nader bekijken.

24/7 Intelligente operaties

24 uur per dag software en machine learning om updates te automatiseren, incidenten te detecteren en te beheren en kamers efficiënt te schalen.

 • Real-time monitoring om problemen snel te detecteren en op te lossen.
 • Geautomatiseerd updatebeheer bespaart u tijd en middelen.
 • Realtime waarschuwingen om u te laten weten waar en hoe u moet handelen.
 • Proactieve sanering lost namens u bepaalde incidenten op.

Toegewijde experts

Een team van experts biedt 24×7 serviceactiviteiten, trapsgewijze ondersteuning en hulp bij het oplossen van incidenten.

 • Incidentdiagnose met prescriptieve richtlijnen over de oorzaak en vereiste acties.
 • Geautomatiseerde en ondersteunende technische assistentie bij het oplossen van problemen.
 • Ondersteuning voor escalatie op één punt voor alle hardwareleveranciers.
 • Integratie met ServiceNow.

Verbeterde inzichten

Profiteer van uitgebreide analyse, rapportage en bewezen kennis op grote schaal bij veel klanten.

 • Bewezen schaalvergroting die de operationele ervaring voortdurend verbetert
 • Rapporten en dashboards over dagelijkse activiteiten en kamerprestaties, inclusief inventaris, kamergezondheid en kamerbetrouwbaarheid
 • Inzichten en aanbevelingen over kamergebruik en geschiedenis van incidenttrends
 • Volledige transparantie over alle bewerkingen die namens u zijn uitgevoerd en waarschuwingen die uw aandacht nodig hebben via de speciale beheerdersportal
Nabijheid deelnemen vanuit Microsoft Teams Rooms

De partnerecosysteem speelt een sleutelrol bij het tot leven brengen van deze end-to-end ervaringen met vergaderruimten. De snelle acceptatie van Microsoft Teams en de toegenomen vraag in vergaderruimten vormen een belangrijke kans voor partners om hun bedrijf uit te breiden met vergaderruimteaanbod en klanten te helpen door aanvullende diensten, mogelijkheden en ondersteuning ter plaatse te bieden. Microsoft is verheugd om samenwerking aan te kondigen met partners – waaronder AVI-SPL, Datavision, NTT, UnifiedCommunications.com en Yorktel – die van plan zijn te integreren met Microsoft Teams Rooms Premium als hun motor voor Teams-beheer, terwijl ze aanvullende oplossingen en waarde bieden.

Microsoft Teams Rooms Premium is momenteel beschikbaar in Australië, Oostenrijk, België, Canada (exclusief Quebec), Denemarken, Finland, Griekenland, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland , Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten.

Bron: Microsoft Tech Community

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.