Diensten

Migratie

Vereenvoudig uw migratie naar Microsoft 365 of de nieuwste SharePoint-versie, in de Cloud zonder zorgen. 

Beheer

Besteed uw beheer van Microsoft 365 uit aan de specialisten van ALTA-ICT. Wij helpen u graag met al uw Microsoft 365 en andere IT vragen!

Beveiliging & back up

Uw kritieke en gevoelige inhoud beschermen wij en indien nodig herstellen, zelfs buiten de dekking om van Microsoft zelf. Uw veiligheid en continuïteit staat bij ons voorop. 

Training

Leer beter en efficiënter te werken met de Microsoft 365 apps voor een maximale inzet en profijt van het gebruik van Microsoft 365.

Wat onze klanten zeggen

Hans-Peter Hartog
Hans-Peter Hartog
08/03/2023
Bij Alta ICT ben je aan het juiste adres voor alle Microsoft 365 oplossingen en detachering van IT personeel.
Patrick Bergers
Patrick Bergers
14/02/2023
We hadden voor een klant van ons wat extra Teams telefonie expertise nodig. We kwamen daarbij uit bij Alta ICT. Die hebben ons vakkundig en professioneel geholpen met de problemen die we hadden. Ook was de communicatie zeer prettig. Zeker een aanbeveling.
Lorita Perez
Lorita Perez
03/01/2023
Alta is een fijne gesprekspartner. Daarnaast brengt Alta-ICT vooral rust in je organisatie.
elias de weerd
elias de weerd
19/10/2022
Als freelance Business Consultant ervaar ik een fijne en betrouwbare samenwerking met Alta.
Frits Corvers
Frits Corvers
18/08/2022
ALTA-ICT is een super goede samenwerkingspartner op het gebied van Office 365 diensten. Alta denkt echt met je mee en is oplossingsgericht
foodking foodking
foodking foodking
26/11/2021
Beste mensen.Dit bericht is voor iedereen die dit zal lezen.Bij alta ict ben je zeker op het juiste adres waarom.Want hij is raap voor ze daad.Komt na alles.En is zeker een pro in ze vak.Heb tot nu toe alleen maar positieve mensen de reviews gelezen.Iedereen is heel erg tevreden over alta.En alta is heel erg klantvriendelijk ,behulpzaam,boordevol creativiteit zit in de pocket.Je kan alle kanten die je maar kan bedenken bij hem aankloppen voor al je vragen dat met ict te maken heeft. BIJ Alta is nooit aan twijfels.Maar direct contact opnemen beste keuze wat iedereen zal maken.Stay strong everbody.Dit bericht is ook voor bedrijven die alta misschien nog niet kennen. Groetjes, ismael
Melvin H
Melvin H
01/10/2021
Ik benaderde Alta voor expertise op gebied van Microsoft365. Alta is vriendelijk, meedenkend en helpt je daar waar hij kan. Zijn ICT expertiese, ervaring en ruime dienstaanbod, maakt hem een waardevolle partner om mee samen te werken.
Robert Post
Robert Post
03/08/2021
Zeer behulpzaam en to-the-point qua service en direct oplossingsgericht. Binnen beperkte tijd meerdere account-problemen opgelost. Bij iedereen van harte aan te raden !!
norbert zijp
norbert zijp
28/07/2021
Alta is zeer gedreven en hulpvaardig. Snel een klik kunnen maken. Daarnaast weet hij waarover hij praat en heeft kennis van zaken.