Teams-app zag 5 miljard vergaderminuten op één dag!

Satya Nadella, CEO van Microsoft, zei dat Teams-gebruikers dit kwartaal op één dag meer dan 5 miljard vergaderminuten genereerden en dat meer dan 150 miljoen studenten en docenten nu vertrouwen op tools als Teams, Stream, OneNote en Flipgrid om prioriteit te geven aan betrokkenheid en leren van studenten uitkomsten.

Verhoogde gebruiksintensiteit over het hele platform

Nadella zei dat het bedrijf een verhoogde gebruiksintensiteit over het hele platform ziet terwijl mensen communiceren, samenwerken en content schrijven in Teams.

“Negenenzestig organisaties hebben nu meer dan 100.000 Teams-gebruikers en meer dan 1.800 organisaties hebben meer dan 10.000 Teams-gebruikers,” vertelde Nadella woensdag tijdens de winstoproep van het bedrijf.

Hij zei dat Microsoft samen met docenten werkt terwijl ze zich voorbereiden op externe hybride en persoonlijke scenario’s dit najaar.

“Onze nieuwe Microsoft Cloud voor de Gezondheidszorg helpt providers bij het plannen, beheren en uitvoeren van virtuele bezoeken met Teams en het aanspreken van patiënten met Dynamics 365”, vertelde hij.

Microsoft Teams helpt mensen bij elkaar te zijn, zelfs als ze niet bij elkaar zijn.

“We herontdekken elk aspect van de vergaderervaring met nieuwe mogelijkheden zoals Together Mode en Dynamic Stage om mensen te helpen zich meer verbonden te voelen en de cognitieve belasting te verminderen”, aldus Nadella.

Microsoft heeft de galerijweergave in Teams uitgebreid

Microsoft heeft de galerijweergave in Teams uitgebreid, zodat mensen maximaal 49 deelnemers tegelijk kunnen zien en ermee kunnen communiceren, en brainstormruimten en live reacties zullen mensen helpen sociaal kapitaal op te bouwen in een virtuele wereld.

“Teams wordt snel de ruggengraat van communicatie naarmate klanten hun stem naar de cloud versnellen. En we breiden Teams uit buiten de werkplek, waardoor het eenvoudig wordt om persoonlijke Teams-accounts toe te voegen op mobiele apparaten, zodat u op het werk in contact kunt blijven met vrienden en familie als en je leven, ‘vertelde Nadella.

Nieuwe opwindende functies aangekondigd in de Teams-app

Microsoft heeft nieuwe opwindende functies aangekondigd in de Teams-app voor videoconferenties, waaronder een Together-modus die kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om deelnemers digitaal in een gedeelde achtergrond te plaatsen, alsof ze in dezelfde ruimte zitten met alle anderen in de vergadering of klas.

De Samen mouds is in augustus algemeen beschikbaar.

Bron: IANS live.

Microsoft-365-Logo
Geplaatst op
jul 27, 2020
Categorieën