Terug naar het overzicht

04 september 2021

Microsoft Teams-telefoniefuncties

‘Geef medewerkers de virtuele belfuncties die ze nodig hebben, ondersteund door de veiligheid en betrouwbaarheid van Microsoft Teams.’

Velen van ons moeten een of andere telefonieservice gebruiken nu onze werkstijlen zijn veranderd in een meer afgelegen, thuiswerkachtige stijl – daarom is het als bedrijfseigenaar het hebben van het perfecte telefoniesysteem zo belangrijk, het bespaart u zowel tijd als geld.

Als u Microsoft Teams en zijn vele telefoniediensten nog niet gebruikt, gaan we u vertellen waarom u dat wel zou moeten doen. Microsoft heeft een reeks verschillende prijsplannen voor hun Teams-toepassing ontwikkeld om bedrijven de meest kosteneffectieve en nuttige opties te bieden die er zijn. Je zou alleen moeten betalen voor wat je nodig hebt en wilt, en Microsoft begrijpt dat.

Ze begrijpen ook dat verschillende bedrijven verschillende behoeften en toepassingen hebben als het gaat om hun telefoniesystemen – sommige bellen meer internationaal dan andere, sommige bellen in het algemeen meer dan andere, sommige hebben videoconferentiemogelijkheden nodig, andere hebben gewoon een veilig, gecodeerd netwerk nodig. Wat uw bedrijf ook nodig heeft, bij ALTA-ICT kunnen we u het perfecte pakket koppelen.

Microsoft Teams heeft ook een aantal super handige functies die elke dag van pas komen! Hier zijn een paar van onze favorieten:

  • Auto-Attendant-functie: beantwoord inkomende oproepen en stuur ze gemakkelijk naar de juiste wachtrijen met een cloudgebaseerd telefoonsysteem. Stel parameters in om oproepen te routeren op tijdzone, taal of beschikbaarheid
  • Cloud Voicemail: toegang tot voicemailberichten en transcripties overal vanaf elk apparaat.
  • Cloud Compliance Recording: maak eenvoudig verbinding met partneroplossingen voor compliance-registratie.
  • Audioconferenties: voeg flexibiliteit toe aan vergaderingen met een inbelnummer, opgenomen in elke online vergadering.

Als je meer wilt weten over hoe je Microsoft Teams in je werk kunt integreren, neem dan contact met ons op. Als Microsoft-partner kunnen we u het beste helpen om beslissingen te nemen en het meeste uit uw abonnementen en licenties via Microsoft te halen.

Bron: techquarters

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.