Terug naar het overzicht

11 september 2022

Maak kennis met Microsoft Teams Rooms Pro

De toekomst van werk is flexibel. Organisaties hebben nu meer dan ooit behoefte aan één geïntegreerde ervaring die het samenwerken gemakkelijker en boeiender maakt voor hun werknemers, of ze zich nu allemaal in dezelfde ruimte, op afstand of – voor velen van ons – een mix van beide bevinden.

Bij Microsoft zetten we ons in om de kloof tussen fysieke en digitale werkplekken te overbruggen. Meer dan 60 procent van de Fortune 500 heeft al gekozen voor Microsoft Teams Rooms om werknemers over de hybride kloof heen te verbinden en actieve Teams Rooms-apparaten zijn jaar na jaar meer dan verdubbeld.

Het mogelijk maken van echt geweldige hybride vergaderingen en samenwerking is van leuk naar must have gegaan. Daarom kondigt Microsoft graag wijzigingen aan in Microsoft Teams Rooms, waardoor het gemakkelijk wordt om uw hybride reis te beginnen.

Wat is Microsoft Teams Rooms?

Oplossingen voor vergaderruimtes spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van effectieve hybride samenwerking, maar veel van de huidige ruimtesystemen zijn gericht op de mensen die fysiek aanwezig zijn. Minder dan 8 procent van de 90 miljoen vergaderruimtes wereldwijd is zelfs geschikt voor video.2

Microsoft Teams Rooms helpen de barrières tussen ruimtes, plaatsen en mensen weg te nemen en zijn ontworpen om inclusieve vergaderervaringen te bieden met alle deelnemers in gedachten. Teams Rooms kan elke ruimte veranderen in een gebruiksvriendelijke en inclusieve vergaderruimte waar iedereen volledig kan deelnemen en deelnemen, waar ze ook zijn. Teams Rooms is een ecosysteem van Microsoft Teams-software en gecertificeerde partnerhardwareapparaten die flexibiliteit bieden voor uw vergaderbehoeften.

Ga vandaag nog aan de slag met Teams Rooms

Zorg ervoor dat iedereen overal gezien, gehoord en volledig kan deelnemen.

Maak kennis met Microsoft Teams Rooms Pro

Maak kennis met Microsoft Teams Rooms Pro. Teams Rooms Pro is een nieuwe aanbieding die de waarde van onze bestaande Teams Rooms-functies, nieuwe innovaties en het door Teams Rooms beheerde serviceplatform samenbrengt, allemaal in één licentie. Teams Rooms Pro vereenvoudigt het aankoopproces voor onze klanten en biedt de collectieve voordelen van onze vooruitgang in zowel hybride vergaderervaringen als apparaatbeheer.

Teams Rooms Pro levert de nieuwste hybride vergaderervaringen met een focus op inclusiviteit, gebruiksgemak, flexibiliteit, beveiliging en beheer. Laten we eens kijken naar enkele van de functies die beschikbaar zijn of binnenkort beschikbaar zijn voor Teams Rooms Pro.

  • Intelligente audio en video: Om iedereen te helpen gezien en gehoord te worden, combineren we hoogwaardige audio en video van Microsoft Teams-gecertificeerde apparaten met videolay-outopties zoals de eerste rij, ruisonderdrukking en bandbreedteoptimalisatie. Geavanceerde cameramogelijkheden maken gebruik van AI om deelnemers op afstand het gevoel te geven dat ze zich in de kamer bevinden met automatische framing om de actieve spreker vast te leggen.
  • Verhoogde betrokkenheid: Naast audio en video is een van de beste manieren voor deelnemers op afstand om hun aanwezigheid in een vergadering vast te stellen, om gemakkelijk deel te nemen. We brengen populaire functies uit de persoonlijke Teams-vergaderervaring naar Teams Rooms Pro, inclusief functies zoals draadloos inhoud delen, de hand opsteken en live reacties. En wanneer u de klassieke videorasterlay-out gebruikt, waarschuwen chatbubbels deelnemers in de kamer voor het gesprek dat naast de vergadering plaatsvindt, zodat niets wordt gemist.
  • Krachtige samenwerking: Realtime samenwerking kan deel uitmaken van elke vergadering voor elke deelnemer via Microsoft Whiteboard, Microsoft Surface Hub 2S en de intelligente vastlegging van een analoog whiteboard. Voeg eenvoudig een aanraakscherm toe om whiteboarding voor meerdere gebruikers mogelijk te maken of voeg een inhoudscamera toe om een intelligente, uitgebreide whiteboardweergave te delen in Teams-vergaderingen.
  • Beheer en beveiliging: Geweldige vergaderervaringen beginnen achter de schermen met sterke beveiliging en operaties. Teams Rooms Pro biedt essentieel beheer en beveiliging op bedrijfsniveau, inclusief toegangscontrole, configuratie op afstand en apparaatanalyse, evenals IT-servicebeheer (ITSM) -integratie. Teams Rooms Pro bevat ook het teams rooms managed service platform, dat AI-gestuurde bewerkingen biedt die updates, probleemdetectie en oplossing op schaal automatiseren.

Teams Rooms Pro is nu beschikbaar voor USD40 per gebruiker/maand.

Updates voor de beheerde service van Teams Rooms

Teams Rooms managed service stelt klanten in staat om hun roomsimplementatie te schalen en te optimaliseren. Voortbouwend op onze lessen die deze waarde de afgelopen jaren hebben geleverd, kondigen we vandaag een evolutie aan naar een van de teams rooms managed service workflows. Vanaf 1 oktober 2022 worden incidenten automatisch verholpen of doorgestuurd naar de IT-afdeling van de klant of aangewezen managementpartner, zonder tussenkomst van onze engineers.

Het managed serviceplatform van Teams Rooms blijft alle platformwaarde bieden die Premium-klanten vandaag kennen en gebruiken, inclusief bewaking gedurende de hele dag, updateringconfiguratie, incidentdiagnostiek, voorraadplanning en geavanceerde incidentanalyses.

We zullen onze aanpak richten op het laten groeien en verdiepen van de waarde van ons managed service softwareplatform door onze investeringen in functies te verhogen. Extra ondersteuning voor Teams Rooms-problemen wordt verplaatst naar onze standaardprocessen voor klanten in hun Microsoft-producten.

Microsoft Teams Rooms Basic

Microsoft Teams Rooms Basic maakt het voor kleine bedrijven gemakkelijker om hybride vergaderervaringen te creëren. Teams Rooms Basic biedt fundamentele Teams-vergaderervaringen zoals plannen, deelnemen aan vergaderingen en draadloos delen van inhoud. Voor klanten die kernbeheer en hybride vergaderfuncties nodig hebben, raden we Teams Rooms Pro aan.

Teams Rooms Basic is inbegrepen bij de aankoop van een gecertificeerd Teams Rooms-apparaat zonder extra kosten dat op of na 1 september 2022 is gekocht. Klanten kunnen maximaal 25 basislicenties toepassen op hun tenant.

Meer informatie

Meer informatie over Licenties voor Teams Rooms.

Omdat de nieuwe manier van werken steeds meer flexibiliteit vereist, zet Microsoft zich in voor inclusieve vergaderervaringen en naadloos apparaatbeheer. Wij geloven dat deze functies organisaties in staat zullen stellen hun werknemers te ondersteunen en hen te helpen gedijen op de hybride werkplek.

We zijn enthousiast over de rol die Microsoft Teams Rooms speelt in deze missie en de roadmap van innovatie die voor ons ligt.

Teams Rooms Pro krijgen

Bekijk om te beginnen Teams Rooms-abonnementen en -prijzen.

Bron: weblanwan

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.