Microsoft Teams Rooms

ALTA-ICT is dé partner voor uw oplossing voor Microsoft Teams Rooms. Maak de verbinding tussen collega’s die thuis werken en op kantoor met een vergaderruimte oplossing waarmee iedereen gezien en gehoord kan worden. Maak vandaag nog de verbinding.

Microsoft Teams Rooms voorbeeld ALTA ICT

Wat is Microsoft Teams Rooms

Waarschijnlijk is Microsoft Teams al bekend bij u. Het bekende Microsoft Teams zorgt ervoor dat u met al uw collega’s contact kunt hebben. Microsoft Teams Rooms is daarin een verlengstuk. Transformeer vergaderruimten, kleine tot grote vergaderruimten met een uitgebreide, collaboratieve Teams-ervaring die eenvoudig te gebruiken, implementeren en beheren is door u en of uw collega’s.

Start vergaderingen gemakkelijk en op tijd met één druk op de knop, projecteer ze vervolgens op het scherm in de uw vergaderruimte of andere geschikte ruimte en deel ze met externe deelnemers en krijg de ervaring van een perfecte digitale vergadering. 

Klaar voor de toekomst met Microsoft Teams Rooms

Voor heel je team

Verbind met elkaar waar je team ook is met vergaderingen.

Gemak in gebruik

Verbind met elkaar waar je team ook is met vergaderingen.

Flexibel

Verbind met elkaar waar je team ook is met vergaderingen.

Beveiligd

Verbind met elkaar waar je team ook is met vergaderingen.

Direct contact met één van onze experts?

Hier komt CTA (terugbelverzoek)

Microsoft Teams Rooms is geschikt voor

Microsoft Teams Rooms kleine vergadering

Kleine vergaderruimtes

Microsoft Teams Rooms is zeer geschikt voor kleine vergaderruimtes. We hebben uitstekende all-in-one oplossingen voor Huddle rooms en kleine vergaderruimtes. 

Microsoft Teams Rooms middelgrote vergadering

Middelgrote vergaderruimtes

Voor een volledige dekking van middelgrote vergaderruimtes met Microsoft Teams Rooms hebben we oplossingen die ervoor zorgt dat alle aanwezigen goed op beeld staan en goed te verstaan zijn. 

Microsoft Teams Rooms grote vergadering

Grote vergaderruimtes

Groter vergaderruimtes klinken lastig om in te richten. Maar het team van ALTA-ICT heeft de juiste oplossing voor deze grote vergaderruimtes. We stemmen het gehele systeem exact af op het aantal personen. 

Professionele kwaliteit audio en video in iedere vergadering die je start

 

Gratis advies van onze specialisten

Hier komt een aanmeldformulier voor leads

Alta Martes