Microsoft Teams Rooms

De halve wereld vergadert via Microsoft Teams. We kunnen ook weer live vergaderen, maar dat kost veel extra tijd. Microsoft Teams Rooms is dé stap tussen ‘live’ en online.

Microsoft Teams Rooms voorbeeld ALTA ICT

Wat is Microsoft Teams Rooms

Teams Rooms
is het professionele zusje van het Teams. Nu we steeds meer op kantoor zijn, kunnen we tijd besparen door online te vergaderen, maar dan in levensechte kwaliteit.

ALTA-ICT biedt de meest professionele oplossing voor Microsoft Teams Rooms.  Vergader- of andere ruimtes worden door ons voorzien van de modernste beeldschermen, camera’s en microfoons. Daarbij leveren we een makkelijk, maar technisch hoogstaand bedieningspaneel voor op elke vergadertafel. Met één druk op de knop maak je een bizar scherpe, perfect verstaanbare verbinding met collega’s of klanten. Alleen of met een tafel vol. Vanuit Nederland met de rest van de wereld. Glashelder en veilig. Alsof je met elkaar aan dezelfde tafel zit. Dat praat lekkerder.


Meer weten over professioneel online vergaderen?

Klaar voor de toekomst met Microsoft Teams Rooms

Voor heel je team

Verbind met elkaar waar je team ook is met vergaderingen.

Gemak in gebruik

Verbind met elkaar waar je team ook is met vergaderingen.

Flexibel

Verbind met elkaar waar je team ook is met vergaderingen.

Beveiligd

Verbind met elkaar waar je team ook is met vergaderingen.

Direct contact met één van onze experts?

Laat ons u terugbellen, dan kunnen we samen met u de wensen bespreken.

  Microsoft Teams Rooms is geschikt voor

  Microsoft Teams Rooms kleine vergadering

  Kleine vergaderruimtes

  Microsoft Teams Rooms is zeer geschikt voor kleine vergaderruimtes. We hebben uitstekende all-in-one oplossingen voor Huddle rooms en kleine vergaderruimtes. 

  Microsoft Teams Rooms middelgrote vergadering

  Middelgrote vergaderruimtes

  Voor een volledige dekking van middelgrote vergaderruimtes met Microsoft Teams Rooms hebben we oplossingen die ervoor zorgt dat alle aanwezigen goed op beeld staan en goed te verstaan zijn. 

  Microsoft Teams Rooms grote vergadering

  Grote vergaderruimtes

  Groter vergaderruimtes klinken lastig om in te richten. Maar het team van ALTA-ICT heeft de juiste oplossing voor deze grote vergaderruimtes. We stemmen het gehele systeem exact af op het aantal personen. 

  Microsoft Teams Rooms

  Microsoft Teams Rooms brengt de digitale werkruimte van Microsoft Teams samen met speciale audio- en videoapparaten van eerste of derde partijen die zijn gecertificeerd door Microsoft.

  Teams Rooms zijn doelbewust gebouwd om de barrières tussen ruimtes, plaatsen en mensen te helpen verwijderen en de beste Teams-vergaderervaring te bieden aan elke ruimte.

  Teams Rooms is zorgvuldig ontworpen en biedt vergaderervaringen met alle deelnemers in gedachten, niet alleen die in de kamer.

  Meer lezen over Microsoft Teams Rooms? Lees onze blog hier

  Gratis advies van onze specialisten

  Alta Martes

  Alta – Teams Rooms specialist bij ALTA-ICT