Is Microsoft Teams Telefonie de Juiste Keuze voor Uw Bedrijf?

In een tijdperk waarin werken op afstand en virtuele samenwerking niet langer opties zijn maar noodzakelijkheden, is het essentieel voor bedrijven om over de juiste communicatiemiddelen te beschikken. Een dergelijk hulpmiddel voor organisaties is Microsoft Teams Telefoon.

Deze handleiding biedt inzicht in Microsoft’s telefoonoplossing en helpt te bepalen of deze past bij de behoeften van uw bedrijf.

Wat is Microsoft Teams Telefoon?
Microsoft Teams Telefoon is een cloudgebaseerd telefoonsysteem, ontworpen om bedrijven te helpen communiceren via spraak- en audio-oproepen, chats en vergaderingen in één applicatie. Het kan worden gebruikt op verschillende apparaten, waaronder bureautelefoons, mobiele telefoons, tablets en computers.

Belangrijkste Kenmerken van Microsoft Teams Telefoon
Microsoft Teams Telefoon biedt diverse functies om zakelijke communicatie te verbeteren:

  • Automatische Receptionist: Maakt het mogelijk voor externe partijen om uw bedrijf te bereiken en de juiste persoon te selecteren.
  • Oproepwachtrijen: Zorgt dat oproepen worden doorgeschakeld naar het juiste teamlid.
  • PSTN-oproepen: Hiermee is uw bedrijf bereikbaar via vaste telefoonlijnen.
  • Transcriptie: Teams Telefonie slaat gesprekken op, zodat u geen belangrijke details mist.
  • Oproep samenvoegen: Nodig eenvoudig anderen uit in uw gesprekken en vergaderingen.

Hoe is Microsoft Teams Telefoon Beschikbaar?
Microsoft Teams Telefoon is beschikbaar in twee abonnementen: Microsoft Teams Telefoon Standard en Microsoft 365 E5. Teams Phone Standard biedt alle basisfuncties voor effectieve communicatie. Microsoft 365 E5 is een uitgebreide productiviteitssuite met Microsoft Teams Phone en geavanceerde beveiligingstools.

Voordelen van Microsoft Teams Telefoon

  • Vereenvoudigt communicatietechnologie.
  • Overbodige telefoonhardware is niet nodig.
  • Verlaagt onderhoudskosten dankzij cloudtechnologie.
  • Verbetert klantenservice met functies zoals automatische receptionisten en oproepwachtrijen.

Kies voor ALTA-ICT Specialisten
Microsoft Teams Telefoon is een krachtig communicatiemiddel voor bedrijven wereldwijd. ALTA-ICT’s Microsoft-professionals kunnen uw bedrijf ondersteunen met de expertise die nodig is om veilig over te stappen op Microsoft’s telefoonoplossing. Neem vandaag nog contact op met alta-ict voor deskundige hulp bij het kiezen van het juiste abonnement, het opzetten van uw systeem en het trainen van uw personeel.