Terug naar het overzicht

23 september 2023

Verschillen Tussen Microsoft 365 Copilot, Bing Chat Enterprise en Copilot in Windows

In het dynamische landschap van AI-assistenten biedt Microsoft bedrijven drie geavanceerde opties: Microsoft 365 Copilot, Bing Chat Enterprise en Copilot in Windows. Hoewel deze drie op het eerste gezicht vergelijkbaar lijken, zijn er enkele cruciale verschillen die we zullen ontdekken. Deze blogpost duikt dieper in de unieke kenmerken en capaciteiten van elk van deze assistenten, om een helder beeld te schetsen van wat ze kunnen betekenen voor uw onderneming en hoe ze bijdragen aan efficiëntie en veiligheid binnen de organisatie. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde functies, optimale beveiliging, of naadloze integratie, één van deze Microsoft AI-assistenten zal aan uw behoeften voldoen. Lees verder en ontdek welke assistent de beste match is voor uw organisatie.

Copilot in Windows:

Copilot in Windows is een krachtige tool die helpt bij het snel voltooien van taken. Toegankelijk via de taakbalk of met Win+C, biedt het ondersteuning naast elke app die je gebruikt. Met een nieuw icoon, een nieuwe gebruikerservaring en Bing Chat is het vanaf 26 september gratis beschikbaar voor zakelijke klanten.

Bing Chat Enterprise:

Bing Chat Enterprise is een veilige en private chatdienst, aangedreven door Microsoft Copilot-technologie. Het waarborgt bedrijfsgegevens binnen de organisatie. Bing Chat Enterprise slaat geen chatdata op en gebruikt deze niet om grote taalmodellen te trainen. Verkrijgbaar als standalone dienst voor $5 per gebruiker per maand, of als onderdeel van Microsoft 365 E3 en E5.

Microsoft 365 Copilot:

Microsoft 365 Copilot, gebaseerd op Bing Chat Enterprise, is een AI-assistent die intelligenter werken mogelijk maakt. Het biedt geavanceerde functies met ondernemingsniveau beveiliging, privacy en naleving. Het doorzoekt al je databronnen en is geïntegreerd met diverse Microsoft 365 Apps. Beschikbaar voor ondernemingsklanten tegen $30 per gebruiker per maand vanaf 1 november.

Conclusie:

Deze drie AI-assistenten van Microsoft bieden unieke functies en mogelijkheden, waarmee ze zich richten op verschillende behoeften en vereisten van zakelijke klanten. Ze waarborgen allemaal de beveiliging en privacy van gebruikersgegevens, maar variëren in beschikbaarheid, prijsstelling en integratie met andere Microsoft-producten.

Governance en Microsoft 365: De aanpak van ALTA-ICT

Microsoft Copilot, met zijn AI-capaciteiten, is een game-changer in het stimuleren van productiviteit. Deze ingenieuze assistent staat naast de gebruiker, sturend en aanmoedigend; om zowel creativiteit te ontketenen als prestaties te boosten. In de wereld van Microsoft 365 dient Copilot voornamelijk twee doelen: optreden als een vertrouwde navigator die stuurhulp biedt, en zorgen voor een uniforme gebruikerservaring dwars door diverse applicaties heen. Wie dieper wil duiken in Copilot’s capaciteiten, kan zich wenden tot GitHub, waar het wonderen doet voor de coderingsproductiviteit. In essentie is Microsoft Copilot je bondgenoot in het streven naar optimale efficiëntie.

Als het gaat om het finetunen van je Microsoft 365-implementatie, is ALTA-ICT je go-to expert. Onze governance-tool bundelt al je Microsoft 365-servicegegevens centraal, terwijl het ook zorgt voor automatisering van beleid en levenscyclusbeheer. Dit vertaalt zich naar versterkte governance en scherper data-inzicht. Het team van ALTA-ICT staat klaar om ervoor te zorgen dat je goed uitgerust bent met de juiste governance-framework voordat je je verdiept in Copilot. Laten we samenwerken: neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek!

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.