Terug naar het overzicht

04 juni 2023

Verhoog de Productiviteit van Uw Bedrijf met Microsoft Teams Telefoon

Microsoft Teams is een krachtig samenwerkingsplatform dat een breed scala aan functies en mogelijkheden biedt om organisaties efficiënter en effectiever te laten werken. Een van de meest waardevolle functies is de ingebouwde telefoonmogelijkheden, met name Microsoft Teams Phone. Met Teams Phone kunnen gebruikers oproepen maken en ontvangen, contacten toevoegen en beheren, en gebruik maken van doorschakelen en voicemail.

OPROEPEN MAKEN EN ONTVANGEN

Een van de meest basale functies van Teams Phone is het vermogen om oproepen te maken en te ontvangen. Om een oproep te maken, klik je gewoon op het “Oproepen” icoon in het linker navigatiemenu en selecteer je vervolgens de “Nieuwe oproep” knop. Je kunt het telefoonnummer of de naam van de persoon die je wilt bellen invoeren, en Teams Phone verbindt je.

Het ontvangen van oproepen is net zo eenvoudig! Wanneer er een oproep binnenkomt, verschijnt er een melding bovenaan je scherm en kun je gewoon op de melding klikken om de oproep te beantwoorden. Bovendien kun je call forwarding instellen, zodat oproepen kunnen worden doorgeschakeld naar je mobiele telefoon of een ander nummer als je niet beschikbaar bent.

CONTACTEN TOEVOEGEN EN BEHEREN

Een ander belangrijk aspect van Teams Phone is de mogelijkheid om contacten toe te voegen en te beheren. Om een contact toe te voegen, klik je op het “Contacten” icoon in het linker navigatiemenu en selecteer je vervolgens de “Nieuw contact” knop, voer je de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de persoon in.

Het beheren van contacten is net zo makkelijk! Je kunt een contact bewerken of verwijderen door op het “Contacten” icoon te klikken en vervolgens het contact te selecteren dat je wilt beheren. Bovendien kun je je contacten importeren vanaf je telefoon of van een ander platform, waardoor het makkelijk wordt om je contactenlijst up-to-date te houden.

DOORSCHAKELEN EN VOICEMAIL

De oplossing maakt het gebruik van doorschakelen en voicemail mogelijk. Met doorschakelen kun je je Teams Phone zo instellen dat oproepen worden doorgeschakeld naar je mobiele telefoon of een ander apparaat of nummer als je op dat moment niet beschikbaar bent, zodat je nooit een belangrijk gesprek mist.

Voicemail is een andere nuttige functie waarmee je berichten kunt ontvangen en beluisteren die zijn achtergelaten als je niet beschikbaar bent. Om voicemail in te stellen, klik je op het “Oproepen” icoon in het navigatiemenu aan de linkerkant van het scherm, en selecteer je vervolgens de “voicemail” knop. Je kunt daar je voicemail begroeting opnemen en je voicemail berichten beheren.

Met deze en vele andere functies, werkt Microsoft Teams Phone als een krachtig en makkelijk te gebruiken hulpmiddel dat je helpt verbonden en productief te blijven. Of je nu oproepen maakt, contacten beheert, of gebruik maakt van doorschakelen en voicemail, Teams Phone vereenvoudigt het bijhouden van je communicatie en bewijst een perfect hulpmiddel te zijn voor elk team dat hun samenwerking en productiviteit wil verbeteren.

Om het volledige potentieel van je Microsoft-abonnement te benutten, neem vandaag nog contact met ons op.

Bron: Microsoft

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.