Terug naar het overzicht

17 april 2023

Snapchat-lenzen komen binnenkort naar Microsoft-teams; Wat zijn de voordelen?

Deze zijn volledig optioneel. Als u uw videofeed liever vrij van effecten houdt, kunt u er eenvoudig voor kiezen om ze niet te gebruiken.

Microsoft heeft aangekondigd snapchat-lenzen binnenkort in Teams te integreren. De nieuwe functie geeft de gebruikers de mogelijkheid om deze lenzen te gebruiken tijdens het camerachatten. Het belangrijkste voordeel van Snapchat-lenzen voor Teams is de directe integratie. Het is niet nodig om iets te downloaden of een nieuwe app toe te voegen aan Teams.

“Vanaf deze week is een verzameling van meer dan 20 van de populairste Snapchat-lenzen beschikbaar voor Teams-klanten wereldwijd *, waardoor je meer manieren hebt om jezelf te uiten, relaties op te bouwen en je vergaderingen te laten schitteren”, schreef Microsoft in de blogpost.

Deze zijn volledig optioneel. Als u uw videofeed liever vrij van effecten houdt, kunt u er eenvoudig voor kiezen om ze niet te gebruiken. U kunt ook het filter ‘glad uitzien’ uitproberen voor een ‘glow-up’ om gepolijst en cameraklaar weer te geven , zonder animaties inbegrepen. 

Bron: Microsoft

Wat zijn de voordelen?

Lenzen geven je een eenvoudige manier om je persoonlijkheid of stemming te laten zien door de kracht van AR. Als je voor het eerst een nieuw teamlid ontmoet of creatieve sappen wilt laten stromen op een project, gebruik dan een lens om een vierkante bril op je gezicht te zetten, een besneeuwde achtergrond toe te voegen of je collega in een hengst te veranderen … eh, paard. Het zal de stemming verlichten, verbindingen creëren en ervoor zorgen dat iedereen zich meer op zijn gemak voelt.

Aan de slag met Snapchat-lenzen voor teams

Voor uw volgende vergadering:

  • Klik op “Video-effecten”
  • Vervolgens op “Meer video-effecten”
  • Scrol omlaag in het rechterdeelvenster en selecteer “Snapchat” onder de categorie
  • “Filters” Scrol omlaag om alles te bekijken en selecteer uw favoriete lens
  • Klik op “Nu lid worden”

Als u al hebt deelgenomen aan een vergadering en een filter wilt kiezen:

  • Klik op “Meer…” bovenaan uw vergaderscherm
  • Klik op “Video-effecten”
  • Scrol omlaag in het rechterdeelvenster en selecteer “Snapchat” onder de categorie
  • “Filters” Scrol omlaag om alles te bekijken en selecteer uw favoriete lens
  • Klik op “Voorbeeld” om uw geselecteerde lens te zien zonder dat anderen nog kijken of “Toepassen” om uw favoriete lens in te schakelen

Bron: zeenews.india

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.