Terug naar het overzicht

18 augustus 2023

Slim Werken met Teams dankzij AI: Een Blik op Microsoft’s Copilot Innovaties

In een wereld waar AI steeds meer geïntegreerd raakt, positioneert Microsoft’s Teams zich als dé slimme plek om te werken. Maar wat betekent het om écht slim te zijn? Voor Microsoft betekent dit dat AI je moet ondersteunen om je werk naar een hoger niveau te tillen zonder jouw rol te vervangen. Microsoft gelooft dat AI je potentieel, vaardigheden en productiviteit moet versterken. Met Copilot in Teams ervaar je een geheel nieuwe manier van werken, waardoor je dingen kunt doen die eerder ondenkbaar waren.

Van Aankondiging tot Implementatie: Het Traject van Microsoft’s Copilot in Teams

Toen Microsoft 365 Copilot in maart door Microsoft werd gelanceerd, zette dit een stap richting intelligente transformatie in communicatie en samenwerking. Deze blog belicht de nieuwste ontwikkelingen van Copilot in Teams. We bekijken de evolutie van het product en hoe je er het maximale uit kunt halen.

Bron: Microsoft

Microsoft’s Eerste Stappen: 365 Copilot en Vergaderingen in Teams

De chatervaring van Microsoft 365 Copilot – beschikbaar in Teams en via de browser – is een volledig nieuwe beleving van Microsoft. Dankzij de kracht van Microsoft Graph worden gegevens uit diverse bronnen samengebracht. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om snel informatie te vinden en effectiever te werken.

Efficiënter Vergaderen dankzij Microsoft’s Copilot in Teams

Met Copilot in je Teams-vergaderingen worden meetings nog productiever. Het maakt het makkelijker om snel op de hoogte te zijn van onopgeloste zaken en helpt bij het vastleggen van besproken punten. Een van de handige tools is het automatisch genereren van een tabel met gestelde vragen en hun antwoorden.

Nieuw van Microsoft: Copilot in Teams Telefoon en Chat

Onlangs introduceerde Microsoft Copilot in Teams Telefoon en Chat. Hiermee kun je gesprekken voeren via de Teams-app en krijg je real-time samenvattingen en inzichten. Tijdens het gesprek vat Copilot alles samen en vangt essentiële details op, zodat je deze later gemakkelijk kunt teruglezen.

Microsoft’s Copilot in Teams Chat: Blijf Op de Hoogte

Met Copilot in Teams chat blijf je dankzij Microsoft gemakkelijk op de hoogte van lopende gesprekken. Na een afwezigheid kan Copilot een samenvatting bieden van gemiste chats, waardoor je snel weer bij bent.

Dieper Duiken in de Mogelijkheden van Microsoft’s Copilot

Wil je nog meer weten? Bekijk dan deze aflevering van Inside Microsoft Teams, waarin we samen met de productmanagers van Microsoft dieper ingaan op Copilot in Teams Meetings, Phone en Chat. Microsoft blijft innoveren en de manier waarop we werken transformeren. Blijf op de hoogte voor verdere updates in de komende maanden.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.