Terug naar het overzicht

05 september 2023

Nieuwe ontwikkelingen voor OneDrive bij evenement op 3 oktober

Microsoft vult zijn evenementenkalender voor de herfst met de nieuwste datum van 3 oktober 2023, gereserveerd voor een onthulling van nieuwe OneDrive-functies.

Onder de naam De Toekomst van Bestandsbeheer, heeft Microsoft een evenement bevestigd om 1pm ET op 3 oktober, dat deel uitmaakt van het Teams Live Event platform van het bedrijf. Deelnemers krijgen de kans om een eerste blik te werpen op verbeteringen aan OneDrive, waaronder snellere bestandstoegang, betere organisatie en verbeterde beveiliging, onder andere.

Dit nieuwe, op OneDrive gerichte evenement, wordt niet aangekondigd als een ervaring voor iedereen, maar is eerder gericht op IT-beheerders, partners en algemene “Microsoft 365-enthousiastelingen”.

Geïnteresseerden kunnen zich aansluiten bij Jeff Teper, de leider van het product-, ontwerp- en engineeringsteam voor Microsoft 365, terwijl hij en andere leden van het OneDrive-productteam alle nieuwe functies die naar OneDrive komen behandelen.

Teper en zijn team plannen ook een vraag-en-antwoord sectie na de aankondiging waar deelnemers onder andere kunnen praten over roadmaps, insider-toegang, medewerkerverdeling en tenant-toegang.

INFORMATIE OVER HET EVENEMENT

MICROSOFT ONEDRIVE: DE TOEKOMST VAN BESTANDSBEHEER IS HIER!
Wanneer: 3 oktober 2023, AM PT, 1PM ET
Waar: Microsoft Teams Live Event – https://aka.ms/OneDriveEvent
Download een kalenderuitnodiging – Voeg toe aan Kalender

Ontvang een herinnering aan het evenement en belangrijke opvolginformatie na het evenement door je aan te melden voor de OneDrive-nieuwsbrief.

Eerder vandaag waren er signalen dat er belangrijke veranderingen op komst zijn voor OneDrive, met Microsoft dat zijn nieuwe opslagboost aankondigt als een overgangsfase voor de evolutie van zijn opslagbeheer. Dit zal nu leiden tot een verdubbeling van de foto’s die worden meegeteld in de standaard opslagtoewijzing in OneDrive.

Er werd ook vermeld dat Microsoft functies van zijn op AI gebaseerd Copilot-platform naar OneDrive brengt, volgens een gelekte video die het evenement van 3 oktober 2023 belicht.

Microsoft heeft langzaam maar zeker meer functies voor alledaags gebruik aan OneDrive toegevoegd, waardoor het steeds meer in lijn komt met de native File Explorer-ervaring op Windows. Het zal interessant zijn om te zien hoe OneDrive past in de volgende versie van Windows en in de prille mobiele ambities van het bedrijf.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.