Terug naar het overzicht

22 juni 2023

Nieuwe integratie voor taakbeheer: Microsoft Planner, Loop-componenten en To Do

Microsoft kondigt aan dat gebruikers hun taken binnenkort kunnen synchroniseren tussen Microsoft Planner, Loop-componenten en To Do. Dit maakt het eenvoudiger om alles wat op deze platformen geregistreerd is, te beheren en op te volgen, wat de productiviteit verhoogt.

Ontdek Loop-componenten en verbeter het taakbeheer

Loop-componenten zijn interactieve samenwerkingsobjecten die u in meerdere platforms kunt integreren. Ze helpen bij het creëren van projecten en samenwerking. Met realtime wijzigingen in Loop-componenten houden gebruikers eenvoudig openstaande taken en projectstatussen bij.

Outlook en Teams bieden al de mogelijkheid om Loop-componenten in chats en e-mails te integreren. Met de nieuwe integratie beheren gebruikers hun taken effectiever in Microsoft Planner. In Microsoft To Do kunnen gebruikers hun taken vinden in de sectie “Assigned to me”.

Belangrijke informatie over Microsoft-integratie

Volgens Microsoft:

“Taken in deze lijsten worden automatisch gesynchroniseerd en zichtbaar in Planner. Toegewezen taken verschijnen in To Do’s ‘Assigned to me’ slimme lijst. Deze taken zijn ook zichtbaar in Planner- en To Do-taakweergave-apps zoals de Tasks-app in Microsoft Teams.”

De integratie wordt later deze maand uitgerold voor Microsoft Loop-desktop, -web en -mobiel. Algemene beschikbaarheid staat gepland voor medio juli. In gerelateerd nieuws lanceerde Microsoft in maart een openbare preview van de Loop-app en voegde later ondersteuning toe voor Android- en iOS-persoonlijke accounts.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.