Terug naar het overzicht

26 augustus 2020

Neem deel aan een oproep of vergadering met de mobiele Microsoft Teams-app

Teams Mobile App

Wilt u de kracht hebben om te communiceren en samen te werken met collega’s zonder dat u uw computer nodig heeft? Microsoft Teams innoveert elke dag om samenwerkings- en communicatie-ervaringen te creëren die van nature ook gelden voor uw mobiele apparaat. Nu de nieuwe mogelijkheden in Microsoft Teams zich verder toeneemt, zorgt Microsoft er ook voor dat de Teams Mobile-app voldoet aan uw dagelijkse communicatiebehoeften, vooral als u op afstand bent of onderweg bent. Hieronder staan enkele functies in de mobiele Teams-app waarmee u anderen kunt bellen en ontmoeten.

Vergaderingen en belervaringen

  • Deelnemen aan oproepen en vergaderingen – start, ontvang of neem deel aan 1: 1-oproepen en geplande vergaderingen via audio (VoIP), video of telefoon * met teamleden of anderen buiten uw organisatie. Als u meer deelnemers aan een lopend gesprek moet toevoegen, kunt u met de mobiele Teams-app naar extra leden zoeken of een telefoonnummer invoeren om deel te nemen aan een gesprek of vergaderingen. (* Opmerking: vereist telefoonsysteem en / of audioconferenties)
Teams Mobile Calling

Deel inhoud en beheer presentaties – deel uw iPhone- of iPad-scherm, afbeeldingen of live videostream met andere aanwezigen. Bovendien kunnen deelnemers presentaties bekijken, controle aanvragen en dia’s vooruitgaan. Als alternatief kunnen ze de presentatie in een privémodus bekijken en doorgaan. Binnenkort kunt u het Android-scherm en bestanden van cloudopslag-apps, waaronder OneDrive en SharePoint, rechtstreeks in de mobiele client delen.

Teams Mobile Meeting Share and Presentations
Deel een foto, bekijk een presentatie of ga vooruit in de mobiele Teams-app

Oproepen doorverbinden

  • En doorschakelen en gelijktijdige beltoon configureren – eenmaal in gesprek, individuele oproepen doorschakelen naar een ander teamlid of een telefoonnummer. U kunt ook instellingen voor het doorschakelen en gelijktijdig bellen configureren in de mobiele client om ervoor te zorgen dat u geen belangrijke oproepen mist

Controleer voicemail

  • haal alle voicemailberichten en transcripties op . U kunt ook uw instellingen configureren, zoals het wijzigen van uw voicemail-begroeting rechtstreeks in de mobiele client. ( Opmerking: vereist een licentie voor telefoonsysteem in Office 365)

Netwerk- en batterijoptimalisatie

Er zijn een paar intelligente functies voor netwerk- en batterij-optimalisatie die u helpen uw algemene bel- en vergaderervaringen met de mobiele Teams-client te verbeteren. U kunt erop vertrouwen dat wanneer u verbinding maakt en communiceert met anderen, de mobiele Teams-app u de beste ervaring biedt.

Bandbreedte-optimalisatie

  • Wanneer u tijdens een vergadering een slecht internetnetwerk oversteekt, geeft de Teams-app u de mogelijkheid om ‘Bel me terug’ op een door u ingesteld nummer of neem opnieuw deel via een telefoongesprek. Bovendien zal Teams u vragen om de optie om over te schakelen van video naar audio, waardoor u een goede audiokwaliteit krijgt
  • Batterijoptimalisatie – Teams monitoren proactief de levensduur van uw batterij en bieden u opties om het verbruik van uw batterij te verminderen. Tijdens een vergadering zal Teams u vragen om over te schakelen van video- naar audiomodus en u ook de mogelijkheid bieden om alle inkomende video van anderen uit te schakelen.

Batterijoptimalisatie

Teams monitoren proactief de levensduur van uw batterij en bieden u opties om het verbruik van uw batterij te verminderen. Tijdens een vergadering zal Teams u vragen om over te schakelen van video- naar audiomodus en u ook de mogelijkheid bieden om alle inkomende video van anderen uit te schakelen.

Bron: Microsoft Tech Community.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.