Terug naar het overzicht

07 april 2022

MURAL-app voor Microsoft Teams beveiligd door Microsoft 365-certificering

MURAL, een collaboratief intelligentiebedrijf, heeft gisteren aangekondigd dat de onlangs geïntroduceerde MURAL-app® voor Microsoft Teams de eerste toepassing in de categorie visuele samenwerking is die de Microsoft 365-certificering heeft behaald.

De Microsoft 365-certificering is ontworpen om klanten te laten zien dat een toepassing is doorgelicht aan de hand van besturingselementen die zijn afgeleid van toonaangevende industriestandaardkaders en dat er sterke beveiligings- en nalevingspraktijken zijn om klantgegevens te beschermen. Naarmate de bedreigingen en belangen rond cyberbeveiliging zijn toegenomen, bevestigt deze certificering de toewijding van MURAL om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze te overtreffen met beveiliging en compliance op bedrijfsniveau.

MURAL, ook een strategische partner van het Microsoft for Startups-programma, is gecentreerd rond een gedeelde samenwerkingsruimte die is ontworpen om creatief teamwork naadloos te integreren in Microsoft Teams. MURAL transformeert samenwerking door teams te verbinden om hun genie te ontgrendelen – of het nu op afstand, hybride, synchroon of asynchroon is. Het bedrijf ondersteunt momenteel 95 procent van de Fortune 100-bedrijven, waaronder IBM en Intuit.

“Het behalen van de Microsoft 365-certificering is een geweldige validatie en een echt bewijs van de beveiliging van MURAL’s platform”, zegt Richard Borenstein, Senior Vice President of Strategic Partnerships bij MURAL. “Het is een keurmerk van de marktleider voor samenwerkingssoftware, zodat teams erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens bij ons veilig zijn. Als het eerste visuele samenwerkingsplatform dat deze onderscheiding ontvangt, zet MURAL zich in voor het bevorderen van innovatie binnen het Microsoft-ecosysteem om creativiteit, samenwerking en teamwork te verbeteren.”

Deze certificering zorgt ervoor dat de MURAL-app voor Microsoft Teams de volgende voordelen biedt:

  • Meer vertrouwen – MURAL App voor Microsoft Teams neemt strenge stappen om ervoor te zorgen dat ledengegevens worden beschermd.
  • Vertrouwd signaal – Deze certificering is een bevestiging van Microsoft dat de app van MURAL vertrouwd is en een sterke beveiliging heeft om het risico voor klanten te verminderen.
  • Tijdsbesparing – Verminder de tijd die wordt besteed aan het onderzoeken van beveiliging en compliance. Bekijk de Microsoft Docs-pagina van MURAL voor meer informatie.

“Microsoft 365-certificering verzekert klanten dat een toepassing is beoordeeld aan de hand van een uitgebreide reeks beveiligings- en nalevingscontroles”, zegt Yaron Hezroni, Principal Group Product Manager voor Teams Ecosystem bij Microsoft. “We zijn blij dat MURAL is bekroond met de Microsoft 365-certificeringsbadge, waarmee ze hun toewijding aan het beschermen van klantgegevens op het Microsoft Teams-platform aantonen.”

In september 2021 gaf MURAL teams overal ter wereld de mogelijkheid om een gedeelde samenwerkingsruimte rechtstreeks naar elk kanaal, chat, uitnodiging voor vergaderingen of live videovergadering te brengen met de lancering van de MURAL-app® voor Microsoft Teams. Mural’s integratie in Microsoft Teams gaf deelnemers aan vergaderingen van wereldwijde ondernemingen tot ontluikende start-ups de mogelijkheid om visueel samen te werken met behulp van digitale plaknotities, afbeeldingen, tekeningen, diagrammen en meer. MURAL is ook gemarkeerd als een early adopter voor de nieuwe collaboratieve applicatiemogelijkheden van Microsoft voor de moderne werkplek, die MURAL naadloos integreren in Microsoft Outlook- en Office 365-platforms.

MURAL investeert voortdurend in best-of-breed beveiligingspraktijken en nalevingscontroles om te voldoen aan de veranderende behoeften van wereldwijde bedrijven. Mural’s Microsoft 365-certificering bouwt voort op de bestaande mogelijkheden van het bedrijf, waaronder actieve SOC2 Type 2- en ISO 9001-certificeringen. Ga voor meer informatie over het beveiligingsaanbod en de beveiligingsfuncties van MURAL naar https://www.mural.co/security.

**Apps met het Microsoft 365-certificeringslogo geven aan dat deze app microsoft 365-certificering heeft behaald. Naast app-beveiliging worden in dit programma de praktijken en procedures beoordeeld die de app-uitgever gebruikt.

OVER MURAL

MURAL is een collaboratief inlichtingenbedrijf. We verbinden teams om hun potentieel te ontsluiten en de innovatiecapaciteit van de onderneming te vergroten. MURAL creëert een cultuur van effectieve samenwerking – waar iedereen verbonden is, bijdraagt en in staat is om bedrijfsveranderende resultaten te leveren. Probeer MURAL gratis www.mural.co.

MURAL is een geregistreerd handelsmerk van Tactivos, Inc.

Bron: prnewswire

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.