Terug naar het overzicht

19 november 2022

Microsoft Whiteboard Ontvangt Loop-functie op Microsoft 365

Microsoft Whiteboard op Teams, web en Windows krijgt de Functie Loop Components die dit jaar in Teams is gelanceerd.

Op de Microsoft 365 Roadmap beschrijft het bedrijf nieuwe functies die het op verschillende platforms naar het Microsoft Whiteboard zal brengen. Op dit moment bekend als Feature 98161, komt het naar Whiteboard in Microsoft Teams, Whiteboard voor Windows en Whiteboard voor het web. Dus, wat is het deze functie?

Welnu, met 98161 kunnen gebruikers live Loop-componenten kopiëren en plakken in de Microsoft Whiteboard-toepassing vanuit andere Microsoft 365-apps.

Dit is vergelijkbaar met de Loop Component dieal beschikbaar is in Microsoft Teams Chat. Hiermee kunnen gebruikers plannen en creëren, waar ze zich ook bevinden. Het is de nieuwste toevoeging aan microsoft’s push om een leider te zijn in hybride werkoplossingen.

Hoe het werkt

Gebruikers kunnen gebruikmaken van componenten zoals lijsten en tabellen en deze met iedereen delen om bewerkingen uit te voeren (met toestemming):

“Gebruikers kunnen live Loop-componenten kopiëren/plakken, bekijken en bewerken in Whiteboard. Deze functionaliteit wordt beheerd door het loop-beleid Maken en weergeven in Microsoft-apps die Loop OCPS-beleid ondersteunen, dat van toepassing is op alle Microsoft-apps die Loop-onderdelen ondersteunen.

Microsoft is van plan om de Loop-functie begin december naar Whiteboard te sturen, zij het in preview. Een algemene release komt tegen het einde van dezelfde maand.

Whiteboard integreert met de inktmogelijkheden van Microsoft Office om inhoud naar een scherm te brengen dat door meerdere gebruikers op verschillende apparaten kan worden gebruikt. De service werkt lokaal of online met muis, toetsenbord, pen en touch.

Bron: winbuzzer

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.