Terug naar het overzicht

07 september 2022

Microsoft To Do-integratie wordt uitgerold naar Outlook voor Windows

U kunt nu de to do-app gebruiken in Microsoft Outlook voor Windows.

Wat u moet weten

  • Microsoft To Do integreert nu met Outlook voor Windows.
  • De nieuwe functionaliteit wordt uitgerold naar huidige kanaalgebruikers van Outlook.
  • De to do-app wordt weergegeven in het deelvenster aan de linkerkant van Outlook voor Windows.

Microsoft To Do integreert nu met Outlook voor Windows. In het bijzonder wordt de integratie tussen To Do en Outlook uitgerold naar huidige kanaalgebruikers vanaf versie 2207. De update voegt de mogelijkheid toe om de to do-app rechtstreeks in Outlook voor Windows te gebruiken, waardoor een vergelijkbare ervaring ontstaat als de webversie van Outlook.

Microsoft To Do al geïntegreerd met de webversie van Outlook. Sommige functionaliteit werd ook uitgebreid naar andere versies van Outlook door taaksynchronisatie. Maar de nieuw uitgerolde integratie brengt het geheel van de To Do-app naar Outlook voor Windows.

De integratie ondersteunt het bekijken van gemarkeerde e-mails in Outlook in Taken, het bekijken van toegewezen taken in de lijst ‘Toegewezen aan mij’ en het bladeren door het gedeelte ‘Mijn dag’ van Taken in Outlook.

Microsoft To Do werkt ook met Microsoft Planner. Al uw toegewezen taken uit Planner worden weergegeven in de lijst ‘Toegewezen aan mij’.

De taak in Outlook heeft een donkere modus, zodat u het zwarte thema in Outlook kunt matchen.

Dit zijn de versies van Outlook voor Windows die kunnen werken met Taken, zoals beschreven in een Tech Community-bericht van Microsoft:

  • Huidige kanaalversie 2201 (build 14827.20000) of hoger: beschikbaar door de schakelaar Binnenkort beschikbaar in te schakelen.
  • Huidige kanaalversie 2207 (build 15427.20000) of hoger: standaard beschikbaar. (De uitrol van functies is nog steeds aan de gang. Sommige gebruikers moeten mogelijk nog steeds de schakelaar Coming Soon inschakelen totdat de functie volledig is uitgerold).

Voor het gebruik van de Microsoft To Do-app in Outlook is een in aanmerking komend Microsoft 365-abonnement vereist.

De to do-app wordt weergegeven in het linkerdeelvenster van Outlook voor Windows.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.