Terug naar het overzicht

21 november 2021

Microsoft Teams-telefoon met belabonnement beschikbaar in januari

Microsoft heeft aangekondigd dat ze Microsoft 365 Business Voice, hun cloudgebaseerde telefoonsysteem voor kleine en middelgrote bedrijven, met hun Enterprise-aanbod consolideren in een nieuwe SKU genaamd “Teams Phone with Calling Plan”.

De bedoeling is om het aankoopbeslissingsproces te vereenvoudigen en de levering van enterprise-grade mogelijkheden aan het MKB te stroomlijnen.

Teams Phone met Abonnement is een alles-in-één communicatie-oplossing die het MKB helpt de kosten te verlagen en de bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Het brengt bellen, chatten, vergaderen en samenwerken samen in één app, zodat gebruikers overal en op elk apparaat kunnen bellen, inclusief computers, smartphones, bureautelefoons en vergaderruimten.

Het combineert essentiële telefoniecomponenten: een telefoonsysteem en een binnenlands belplan in één pakket. Audioconferenties zullen ook beschikbaar zijn als onderdeel van alle Teams-inclusief Microsoft 365- en Office 365-abonnementen.

Teams Phone met Calling Plan levert veilig, betrouwbaar en rijk bellen met functies zoals automatische telefonistes, wachtrijen, consultatieve doorverbinden en voicemailtranscriptie, terwijl gebruik wordt gemaakt van de vertrouwde cloud van Microsoft om betrouwbare audio van hoge kwaliteit te leveren met intelligente en AI-aangedreven mogelijkheden . Klanten kunnen de oplossing eenvoudig beheren in dezelfde beheerconsole als de rest van hun Microsoft 365- en Office 365-services.

Teams Phone met Calling Plan is beschikbaar in 33 markten als add-on voor Microsoft 365- en Office 365-abonnementen die Microsoft Teams bevatten en kan rechtstreeks bij Microsoft of via een IT-partner worden gekocht. Partners kunnen op 1 januari 2022 beginnen met het afhandelen van Teams Phone with Calling Plan via CSP.

Die landen zijn Argentinië, Oostenrijk, België, Bosnië & Herzegovina, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Egypte, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hong Kong SAR, Hongarije, Indonesië, Ierland, Israël, Italië, Japan, Jordanië, Kenia, Letland, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Malta, Mexico, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Panama, Paraguay, Peru, Filippijnen , Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Roemenië, Rusland, Servië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Sri Lanka, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Thailand, Trinidad en Tobago, Turkije, Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Uruguay, Venezuela en Vietnam.

Het zal ook direct beschikbaar zijn op de Teams Phone-website in de VS, het VK en Canada op 3 januari en in de overige markten later in januari.

Teams Phone kan ook worden gekocht als een zelfstandige service, die bedrijven de mogelijkheid biedt om een ​​belabonnement van een externe provider mee te nemen en is beschikbaar in meer dan 70 landen via een Microsoft-partner.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.