Terug naar het overzicht

27 maart 2023

Microsoft Teams staat op het punt om sneller en veel gebruiksvriendelijker te worden

Microsoft heeft een grote vernieuwing van de Teams-applicatie voor Windows aangekondigd, die maandag beschikbaar werd gesteld als een openbare preview.

Het merk zei dat Teams een fundamenteel herontwerp heeft ontvangen, dat “klanten in staat zal stellen om door de uitdagingen van de evoluerende moderne werkplek te navigeren.”

Microsoft heeft zich met name gericht op het verbeteren van de snelheid, prestaties en flexibiliteit van de app, door te stellen dat de nieuwe Teams twee keer zo snel is terwijl 50% minder geheugen wordt gebruikt door de “data-, netwerk-, chat- en videoarchitectuur” van de app te herzien en te optimaliseren, voegde het bedrijf eraan toe in zijn blog.

Bron: Microsoft

Microsoft heeft het ook gemakkelijker gemaakt om met minder klikken door uw Teams-accounts te navigeren. Je hebt toegang tot meldingen, zoekopdrachten, berichten en kanalen met minder gedoe. Bovendien kun je met een grote update in de nieuwe Teams ingelogd blijven bij meerdere accounts tegelijk en meldingen en informatie ontvangen van alle accounts, ongeacht welke je momenteel gebruikt.

Dit zijn slechts enkele van de meer dan 50 updates die te vinden zijn op de nieuwe Teams. De vernieuwing komt ook op de staart van de grote AI-implementatie van het merk in zijn suite van applicaties. Bekijk hier wat er allemaal nieuw is in Microsoft Teams op Enterprise Connect 2023

Bron: digitaltrends

Meer weten?

Neem contact op

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.