Terug naar het overzicht

15 augustus 2023

ALTA-ICT: focus op je bedrijfsvoering dankzij onze Servicedesk

We zien het vaak: bedrijven die uit de startblokken geschoten zijn en die een mooie groei doormaken. Vaak met eigen IT-beheer in huis. Daar heb je naast de reguliere bedrijfsvoering vrijwel geen tijd én energie meer voor. Daarom biedt de ALTA-ICT Servicedesk uitkomst. Daarmee ontzorgen en ondersteunen de specialisten van ALTA-ICT jouw werknemers. Met security, Microsoft 365, Azure en andere IT-gerelateerde issues.

ALTA Service: oplossingen en adviezen

In onze mailbox komen regelmatig bedrijven aankloppen met vragen en problemen. De Servicedesk is een professioneel dienstverleningsplatform, speciaal ontworpen om bedrijven te helpen. Maar óók om te innoveren in het IT-landschap en het beste uit jouw bedrijf te halen. Verwacht van ALTA-ICT technische adviezen en diensten die het werk van jouw werknemers versimpelt. Minder gedoe, meer productiviteit. Maar hoe zien de diensten van onze Servicedesk er dan uit?

Proactieve ondersteuning

Onze specialiteit is alles rondom Microsoft 365, in eerste-, tweede- én derdelijns-ondersteuning. Van simpele problemen en tickets oplossen, tot complexere vraagstukken op je IT-afdeling. Denk ook aan software-instructies, het beantwoorden van gebruikersvragen en het licentiebeheer. Ook ondersteunen we bij de inrichting van de digitale infrastructuur en bij incidentbeheer via de Servicedesk. Via een boekingspagina is het mogelijk een moment te plannen met ALTA-ICT. Al deze tickets worden aangemaakt en beheerd in Autotask.

We werken trouwens graag proactief op de achtergrond voor jouw beste werkervaring. Zien we verdachte activiteit, onnodige software of bedreigingen in geïnstalleerde drivers? Dan ondernemen we actie en houden we je op de hoogte.

Waarom kies je voor de Servicedesk van ALTA-ICT?

Zoals we eerder aangaven: de meeste klanten hebben het beheer zelf in handen. Logisch natuurlijk. Het zijn vaak zzp’ers die zijn doorgegroeid tot middelgrote bv’s. IT-beheer wordt hen dan te specialistisch en tijdrovend, dus besteden ze dat uit bij ALTA-ICT. Wij zorgen dat de bedrijfsvoering weer op de eerste plaats staat. Dat kunnen we vanwege onze passie voor technologie en Microsoft. Daar zijn we echt verzot op. En waarom?

ALTA Inspire

Voor de allerlaatste trends en best practices moet je bij ons zijn. We vinden het geweldig om deze kennis te gebruiken om je IT-strategie en bedrijfsvoering te verbeteren. Het delen van succesverhalen van klanten geeft energie: vooral wanneer zij aanzienlijke transformaties en verbeteringen hebben gerealiseerd door ónze diensten. Dat motiveert ons om deze services continu te optimaliseren.

Dat doen onze experts bijvoorbeeld door webinars bij te wonen, deel te nemen aan de Microsoft community en veel nieuws over Microsoft 365 en Azure te delen. Bedrijven zien onze kennis en ervaring en kloppen dan bij ons aan: ‘We volgen je al langer en willen migreren naar de cloud. Kan je ons helpen?’.

Met onze service en onze onuitputtelijke inspiratie kijken wij dan hoe we jou het beste kunnen helpen. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact met ons op via de website.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.