Terug naar het overzicht

26 augustus 2023

Betere Vergaderingen Creëren met Microsoft Teams Rooms en Teams Rooms Pro

Vergaderingen zijn altijd een essentieel onderdeel geweest van de bedrijfswereld. Ze effenen de weg naar innovatie, verbeteren de samenwerking tussen teams en richten zich op productiviteit. Door de opkomst van hybride en remote werken vinden er minder vergaderingen plaats in traditionele kantooromgevingen. Hier springen grote spelers zoals Microsoft op in door oplossingen zoals Microsoft Teams Rooms te introduceren.

Wat zijn Microsoft Teams Rooms?

Microsoft Teams Rooms zijn in feite verzamelingen van componenten ontworpen om bedrijven te helpen krachtige vergaderruimtes te creëren met minimale complexiteit. Teams Rooms komen met alle essentiële onderdelen die nodig zijn voor audio- en videomeetings. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken, met flexibele plug-and-play-apparatuur die past bij de opkomst van ad-hoc vergaderomgevingen.

Microsoft Teams Rooms Pro: een upgrade voor jouw vergaderingen

Met Microsoft Teams Rooms Pro kunnen bedrijven de software achter hun vergaderervaringen upgraden. Deze oplossing komt met alle features van de ‘Basic’-service, maar ook enkele unieke toevoegingen, zoals kunstmatige intelligentie, verbeterde vergaderervaringen, bedrijfsbeveiliging, beheertools en innovatieve features.

Is Microsoft Teams Rooms Pro geschikt voor jouw bedrijf?

Microsoft Teams Rooms Pro kan een relatief prijzige add-on zijn voor kleinere bedrijven die in Microsoft’s oplossingen voor samenwerking investeren. Echter biedt het fantastische voordelen zoals meer intuïtieve vergaderervaringen, geavanceerde analytische tools, real-time monitoring en alerts en uitgebreide zelfbeheertools.

Haal het beste uit je Microsoft Teams Rooms

Het upgraden naar de Microsoft Teams Rooms Pro-ervaring kan verschillende voordelen bieden voor hybride teams. Partners voor Microsoft Teams Rooms en meetings kunnen toegang bieden tot enkele van de meest intuïtieve tools op de market. Ze kunnen je ook technisch en configuratieadvies geven dat je nodig hebt om de vergaderervaring te transformeren. Als je op zoek bent naar een manier om je Microsoft Teams Rooms-ervaring naar een hoger niveau te tillen, kan investeren in Microsoft Teams Rooms Pro een goede keuze zijn.

Afsluiting

Investeren in Microsoft Teams Rooms Pro zou echter niet je enige optie moeten zijn om de kwaliteit van je vergaderingen te verbeteren. Het maximaliseren van de waarde van je technologie kan ook bereikt worden door samen te werken met de juiste Microsoft-partner. Samen met een partner kan jouw bedrijf door middel van kant-en-klare pakketten een compleet vergaderlandschap creëren, waarbij alle apparatuur en hulpmiddelen worden geleverd die je nodig hebt.

Bovendien kan een gespecialiseerde partner je Microsoft Teams Rooms-oplossing integreren met Teams, Outlook, beveiliging en netwerktools, waardoor de acceptatie door gebruikers verbetert en de resultaten van je vergaderingen sterker worden.

Partners voor Microsoft Teams Rooms bieden proactieve ondersteuning om ervoor te zorgen dat je Teams Rooms jaar na jaar blijven presteren. Ze kunnen je toegang bieden tot enkele van de meest gebruiksvriendelijke tools op de markt, terwijl ze je het technische en configuratieadvies geven dat je nodig hebt om de vergaderervaring te transformeren.

Teams Rooms bij ALTA-ICT

Of je nu je Microsoft Teams Rooms-ervaring naar een hoger niveau wilt tillen door te investeren in Microsoft Teams Rooms Pro, of de kwaliteit van je vergaderingen wilt verbeteren met de hulp van een ervaren Microsoft-partner zoals Alta-ICT, het is cruciaal om de juiste keuzes te maken voor jouw bedrijf. Bij Alta-ICT begrijpen we dat elke organisatie anders is, en we kunnen je helpen navigeren door je opties om een oplossing te vinden die past bij de behoeften en prioriteiten van jouw hybride werkomgeving. Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen over Teams Rooms. We zijn hier om je te helpen de beste mogelijke oplossing te kiezen voor jouw organisatie.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.