Terug naar het overzicht

02 maart 2021

Microsoft Teams-panelen zijn nu algemeen beschikbaar voor zakelijke klanten

Op Ignite 2020 kondigde Microsoft een nieuwe categorie apparaten aan, genaamd Microsoft Teams Panels. Microsoft Teams Panels is een compact digitaal display dat een oplossing voor ruimte- en tijdbeheer biedt. Met behulp van Teams Panels kunnen medewerkers ter plaatse een beschikbare vergaderruimte boeken of een ander tijdslot zoeken en deze rechtstreeks vanuit het panel reserveren.

Microsoft heeft onlangs de algemene beschikbaarheid van Microsoft Teams Panels aangekondigd. Crestron is de eerste hardwarepartner die Microsoft Teams Panels op de markt heeft.

In de komende maanden zal Microsoft de volgende nieuwe functies aan Teams Panels toevoegen.

  • Room Capacity Warning maakt gebruik van geselecteerde camera’s in de kamer om te detecteren wanneer het maximale aantal toegestane personen per kamer is bereikt.
  • Met Kamers in de buurt kunnen werknemers de plattegrond van het gebouw bekijken en een andere kamer boeken wanneer een ruimte niet beschikbaar is.
  • Room Check-in Notification stuurt een bericht naar de display in de kamer dat mensen in de volgende vergadering buiten wachten.
  • Verwijder ongebruikte geplande ruimte identificeert en maakt het verwijderen van ‘spook’-vergaderingen mogelijk om ongebruikte tijdvakken voor vergaderruimte vrij te maken.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.