Terug naar het overzicht

24 juli 2022

Microsoft Teams-integratietips die u misschien hebt gemist

Microsoft Teams helpt uw bedrijf efficiënt te werken. Bij ALTA-ICT kunnen we niet meer een gloeiende aanbeveling geven dan we hier al hebben. Er zijn echter nog steeds veel aspecten van Microsoft Office die niet worden gebruikt door gebruikers. Hieronder geven we een aantal Microsoft Teams-integratietips om uw bedrijf effectiever te laten werken.

Social Media Focus – Tips voor Twitter-integratie met Microsoft Teams

Waarom zou je Twitter willen integreren in je Teams-account? Dat zou de productiviteit toch niet ten goede komen, omdat mensen de hele dag op Twitter zitten? Nee, we zeggen niet dat uw werknemers op de sociale media zouden zitten terwijl ze Teams op de achtergrond hebben. In plaats daarvan leggen we uit hoe het uw klantenserviceteam kan helpen.

Volgens Microsoft kun je, als je Twitter integreert in je Teams, relevante waarschuwingen voor query’s en hashtags instellen, zodat je kunt reageren. Op die manier kunnen medewerkers reageren op vragen van klanten op sociale media zonder hun workflow te onderbreken. Bovendien elimineert het de noodzaak om in en uit te loggen op verschillende sociale media-accounts, waardoor tijd wordt bespaard. Bovendien is er het extra voordeel van het verhogen van uw niveau van klantenservice, omdat vragen snel kunnen worden beantwoord.

Dus als je dit nog niet wist over integratie, is het nog een uitstekende pijl om aan je boog toe te voegen. Maak het leven van uw social media medewerkers makkelijker met Microsoft Teams.

Een takenlijst integreren in Microsoft Teams met Trello

Trello

Een leuke leuke to-do lijst zodat iedereen op de hoogte kan blijven van taken. Dit is iets dat elk bedrijf nodig heeft. Het moet echter niet worden gebruikt om mensen te controleren, wat vaak een misvatting is van projectmanagementsoftware, maar eerder iets beters.

Trello is een projectmanagementsoftware die borden bevat waarmee gebruikers borden, lijsten en kaarten kunnen maken. Dankzij de flexibiliteit en het gebruiksgemak kunt u ook projecten organiseren en prioriteren. Georganiseerde medewerkers kunnen hun lijst afwerken en taken afvinken terwijl ze bezig zijn, allemaal zonder Teams te verlaten! Maar in plaats van Trello raden we wel aan om een geïntegreerde Microsoft Planner te gebruiken die alle planning en planning veel efficiënter maakt.

Een integratie die creativiteit laat bloeien

Adobe Creative Cloud

Zoals we al hebben besproken, is Teams meer dan alleen een instant messaging- en videobelservice. Er is veel meer aan de hand, deels dankzij de integraties. Een andere innovatieve integratie die uw werknemers zal helpen om te floreren in hun rol, is de integratie met Adobe Creative Cloud. Is er een betere manier om een bedrijf te runnen dan creativiteit te combineren met teamwork? Dus help je team floreren door Microsoft Teams te integreren met Adobe Creative Cloud. Je zult nooit meer achterom kijken!

Een cultuur ontwikkelen waarin uw personeel kan gedijen door Microsoft te gebruiken

Last but not least bespreken we de combinatie van webontwikkeling met GitHub. Dit zal elke webontwikkelaar of webontwikkelingsbureau als muziek in de oren klinken die met elkaar wil communiceren terwijl ze constant floreren in hun rol.

Veel webontwikkeling vereist communicatie en integratie van GitHub – een platform waar webontwikkelaars kunnen samenwerken om uitdagende problemen op te lossen – met Microsoft Teams ben je een stap dichter bij het smeden van een formidabel team.

Ongeacht de grootte van uw organisatie heeft Microsoft de GitHub-integratie in Teams mogelijk gemaakt, zodat gebruikers de best mogelijke code kunnen maken, delen en ontwikkelen. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit voor webontwikkelaars, dankzij Microsoft Office en Teams!

Bron: neuways

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.