Terug naar het overzicht

04 september 2021

Microsoft Teams Form Polls krijgt nieuwe Word Cloud-functie

Microsoft heeft een nieuw type peiling aangekondigd om het publiek en deelnemers aan vergaderingen meer betrokken te houden.

De enquête in Word Cloud-formulier is toegevoegd aan de meerkeuzepeiling en quizpeiling.

Wanneer gebruikers antwoorden hebben verzameld voor een open tekstpeiling in een Teams-vergadering, is inzicht in Word Cloud gegevens beschikbaar om hen te helpen een snel overzicht te krijgen van de belangrijkste tekstzinnen die mensen hebben beantwoord.

Nieuwe woordwolkfunctie microsoft teams For Polls

Deelnemers kunnen de Word Cloud-weergave bekijken op de antwoordpagina. Er zijn twee manieren waarop deelnemers kunnen communiceren met de word cloud-enquête:

  • Direct een woord typen dat aan de Word Cloud moet worden toegevoegd;
  • Mogelijkheid om een specifiek woord te “duimen” in de Word Cloud-weergave.

Net als bij de huidige instellingen voor een meerkeuze-enquête, zijn de reacties anoniem, zodat andere gebruikers niet weten wie welk woord naar de Word Cloud heeft gestuurd.

Word Cloud is een uitstekende manier om de meningen/gevoelens van het publiek in de menigte weer te geven. Het stelt presentatoren in staat open vragen op te stellen om de mening van de aanwezigen te verzamelen. Microsoft beweert dat het uw vergaderbetrokkenheid aanzienlijk kan verbeteren en iedereen bij de vergadering kan betrekken.

Word Clouds zal naar verwachting eind september worden uitgerold en begin oktober volledig zijn voltooid.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.