Terug naar het overzicht

31 augustus 2022

Microsoft Teams Education voegt reflectcommunicatie toe voor studenten

Microsoft Teams Education krijgt ook een nieuwe startpagina om beter bij studenten te passen, samen met een uitbreiding van de tool Leesvoortgang.

Er komen de komende weken verschillende verbeteringen binnen op Microsoft Teams Education. Volgens Microsoft zullen de updates studenten en docenten helpen door de mogelijkheden van samenwerking en communicatie op Teams uit te breiden.

De verbeteringen worden geleid door Reflect, een nieuwe functie die studenten zal helpen hun emotionele vaardigheden te benadrukken. Met deze functie kunnen studenten hun gevoelens efficiënter delen wanneer ze een opdracht ontvangen.

Ze kunnen bijvoorbeeld personages (bekend als Feelings Monsters) of emoji’s delen om te laten zien hoe ze zich voelen. Als je daar oogrollend over bent, onthoud dan dat dit voor kinderen en jonge volwassenen is. Microsoft wijst op reflectvoorbeelden zoals Verward, Verveeld en Opgewonden.

Microsoft Teams Education Reflect

Alleen de docent kan de antwoorden zien die studenten geven, dus dit gaat niet over het delen met andere studenten of communicatie tussen hen.

Andere toevoegingen

Microsoft voegt ook een nieuwe startpagina toe aan Microsoft Teams-onderwijs. Het bedrijf zegt dat de nieuwe pagina beter is voor docenten en is gebouwd op basis van feedback van gebruikers. Studenten kunnen bijvoorbeeld de nieuwste meldingen en lesmateriaal bekijken en hun aankomende opdrachten bekijken. Verder zijn er ook directe links naar recente klassebestanden.

Homepage Microsoft Teams for Education
Homepage Microsoft Teams for Education Bron: Microsoft

Deze nieuwe Startpagina van Microsoft Teams verzamelt opdrachten, bestanden en online klasvergaderingen die automatisch worden verzameld en weergegeven. Docenten kunnen inhoud op de startpagina bewerken wanneer ze maar willen.

Ook zegt Microsoft dat er een nieuwe Leesvoortgang-tool is voor opdrachten. Docenten kunnen opdrachten maken en beoordelen op iPad en Android-tablets. Dit was voorheen alleen mogelijk op pc, Mac en webversies van Teams.

Bron: winbuzzer

Meer weten?

Neem contact op

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.