Terug naar het overzicht

27 april 2023

Microsoft Loop iOS en Android-apps ondersteunen nu persoonlijke accounts

Microsoft Loop voor iOS en Android voegt ondersteuning toe voor persoonlijke Microsoft-accounts. Microsoft Loop werd vorige maand officieel gelanceerd in openbare preview op het web en mobiele apparaten, maar tot nu toe had alleen de web-app ondersteuning voor zowel persoonlijke als zakelijke accounts.

Met Microsoft Loop creëerde het bedrijf een nieuw canvas waarmee teams in realtime kunnen samenwerken. Als Microsoft Loop vaak is vergeleken met Notion, is het belangrijkste onderscheidende kenmerk dat Loop-componenten zoals tabellen en takenlijsten kunnen worden gedeeld met andere Microsoft 365-apps zoals Microsoft Teams en Outlook. Loop-componenten worden ook in realtime bijgewerkt in al deze apps.

Op Android is de Microsoft Loop preview-app beschikbaar om te downloaden in de Google Play Store. Op iOS is de app alleen beschikbaar via Apple’s Testflight-programma, de bèta is op het moment van schrijven vol. Als u zich echter eerder hebt aangemeld voor de bètaversie van iOS, kunt u zich nu aanmelden met uw persoonlijke Microsoft-account in de app.

microsoft loop app on iPhone

Als u Microsoft Loop wilt gebruiken met een werk- of schoolaccount, moet u er rekening mee houden dat de app momenteel moet worden ingeschakeld door uw IT-beheerder. De webapp is toegankelijk op loop.microsoft.com.

microsoft loop

Bron: thurrott

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.