Terug naar het overzicht

21 december 2021

Microsoft kondigt nieuwe reiservaringen aan op Bing

Microsoft heeft onlangs nieuwe reiservaringen aangekondigd op Bing. Met deze nieuwe functies kunt u tijd en geld besparen bij het plannen van reizen. Wanneer u naar een locatie zoekt op Microsoft Bing, krijgt u een pagina te zien in een visueel rijk formaat zoals hierboven. Wanneer u op de link Reisgids klikt, krijgt u een one-stop-pagina te zien waar u informatie kunt vinden over de locatie en routes naar vluchten en hotels en meer.

Microsoft Bing werkt samen met topspelers in de branche om u concurrerende tarieven te bieden voor het boeken van vluchten en hotels. Je hebt ook aanbiedingspakketten van gebundelde hotel- en vluchtervaringen.

Als u niet zeker bent van de bestemming, kunt u de homepage van de Reisgids raadplegen. De pagina roteert door topbestemmingen wereldwijd, u kunt op ‘Meer ontdekken’ klikken om de gedetailleerde pagina voor een plaats te bezoeken. U kunt op ‘Ervaring in 360’ klikken om meeslepende weergaven te bekijken.

U kunt het gedeelte ‘Coupons en aanbiedingen’ bekijken om door prijsbewuste opties voor vluchten, reispakketten en meer te bladeren.

Deze rijke reiservaring is beschikbaar in de VS en zal in de toekomst op meer markten beschikbaar zijn.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.