Terug naar het overzicht

05 mei 2023

Microsoft en GoDaddy bundelen krachten voor betalingen tijdens virtuele vergaderingen

Lees hoe GoDaddy en Microsoft hun samenwerking aankondigen om kleine bedrijven te ondersteunen bij het accepteren van betalingen tijdens live Microsoft Teams-vergaderingen. Dit partnerschap is gebaseerd op een gedeelde visie om het succes van kleine bedrijven te bevorderen, en maakt gebruik van de betrouwbare diensten van GoDaddy, een toonaangevend bedrijf dat ondernemers helpt groeien.

Een belangrijk aspect van deze samenwerking is de integratie van GoDaddy Payments in Microsoft Teams. Dit is met name handig voor servicegerichte bedrijven, zoals virtuele tutors, die realtime betalingen willen accepteren en direct betaald willen worden voor hun diensten. Met de nieuwe Payments-app van Microsoft Teams kunnen kleine bedrijven eenvoudig hun GoDaddy Payments-account synchroniseren en betalingen binnen het Teams-platform beheren, zonder klanten naar externe apps of betaalwebsites te hoeven sturen.

GoDaddt Payments in Teams

Zodra de Payments-app is geconfigureerd en u een verbinding tot stand hebt gebracht met uw GoDaddy Payments-, PayPal- en Stripe-account(s), kunt u tijdens een vergadering in slechts een paar klikken een betalingsverzoek naar uw klanten sturen.

Op hun beurt kunnen uw klanten de betaling aan u overmaken met behulp van hun creditcard of betaalpas, digitale portemonnee en meer. Bron: Microsoft

Brenna Robinson, General Manager voor het MKB, Modern Work bij Microsoft, legt uit: “Bij Microsoft willen we kleine bedrijven helpen om gemakkelijker betaald te worden voor hun virtuele diensten. GoDaddy heeft een sterke reputatie bij het MKB en dit partnerschap biedt nieuwe groeimogelijkheden.”

Flexibele betalingsverwerking zonder contracten of minima

GoDaddy Payments biedt flexibele betalingsverwerking zonder langetermijncontracten of maandelijkse minima. Hierdoor kunnen kleine bedrijven gemiddeld 20% besparen op kaartverwerking, wat ze kunnen investeren in de groei van hun bedrijf. Betalingen worden snel en veilig verwerkt, waarbij het geld al de volgende werkdag wordt gestort.

Het partnerschap tussen GoDaddy en Microsoft heeft ook voordelen buiten Microsoft Teams, aangezien GoDaddy Payments naadloos werkt op grote marktplaatsen en compatibel is met andere GoDaddy-producten, zoals website- en hostingplannen, en GoDaddy Point of Sale.

Osama Bedier, President van GoDaddy Commerce, benadrukt het belang van de samenwerking en de inzet van GoDaddy om een uitgebreid commerceplatform voor kleine bedrijven te bouwen. Hij zegt: “Deze uitbreiding naar Microsoft Teams-vergaderingen is een natuurlijke voortzetting van onze inspanningen om ondernemers nieuwe manieren te bieden om transacties uit te voeren.”

GoDaddt Payments in Teams.png

Een overzicht in één oogopslag van betalingen die u hebt ontvangen en de nog openstaande betalingen, helpt u bij het beheren van betalingen van klanten. Bron: Microsoft

Het partnerschap tussen GoDaddy en Microsoft is een belangrijke stap om kleine bedrijven te ondersteunen bij het accepteren van betalingen tijdens virtuele vergaderingen. Met de integratie van GoDaddy Payments in Microsoft Teams kunnen ondernemers eenvoudig betalingen accepteren en direct betaald worden voor hun diensten. Dit maakt het hele proces naadloos en efficiënt.

Teams payment via Stripe en PayPal

Ontdek de voordelen van GoDaddy Payments in Microsoft Teams en profiteer van flexibele betalingsverwerking voor je kleine bedrijf. Bespaar op kaartverwerking, ontvang snelle betalingen en vergroot de efficiëntie van je zakelijke interacties.

Bron: alertify

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.