Terug naar het overzicht

04 mei 2023

Microsoft Lists ondergaat een grote update

Microsoft Lists heeft zich bewezen als een betrouwbaar alternatief voor Asana en Trello, vooral voor gebruikers binnen het Microsoft 365-ecosysteem. En nu wordt het platform nog krachtiger met de introductie van nieuwe functies en enkele belangrijke veranderingen.

Een van de meest opvallende verbeteringen is de aanzienlijke snelheidsverhoging van het platform. Zowel de app als de webversie laden en voeren acties uit in de helft van de tijd in vergelijking met eerdere versies. Daarnaast heeft Microsoft een reeks UI- en UX-optimalisaties geïmplementeerd om uw workflow verder te versnellen. Denk hierbij aan handige nieuwe “filterpillen”, eenvoudige toegang tot formulierbeheer en vereenvoudigde gegevensbewerking in lijsten.

agendaweergave microsoft lists

Agendaweergave microsoft lists Bron: Microsoft

Ook de mobiele apps hebben verbeteringen ondergaan. Als u een iPhone-gebruiker bent, kunt u eindelijk opmerkingen toevoegen in de app. Dit maakt het beheren van uw workflow nog eenvoudiger, zelfs wanneer u onderweg bent.

Als u geïnteresseerd bent in de volledige omvang van de wijzigingen in de nieuwste update, raad ik u aan de volledige changelog te bekijken. Er zijn veel aanpassingen gedaan die de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van Microsoft Lists aanzienlijk verbeteren.

Microsoft Lists

Uw favoriete weergave is slechts een klik verwijderd Bron: Micorosoft

Met Microsoft Lists kunt u nu nog efficiënter werken en uw taken effectief beheren. Profiteer van de nieuwe mogelijkheden en ontdek hoe deze updates uw productiviteit naar een hoger niveau tillen!

Lees de volledige changelog om alle details te ontdekken. Als u al gebruikmaakt van Microsoft Lists, zult u versteld staan van de positieve veranderingen die zijn doorgevoerd.

Bron: Microsoft

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.