Terug naar het overzicht

28 augustus 2023

Microsoft Dynamics 365: Perfect voor het MKB

Als je wilt voldoen aan hedendaagse consumenteneisen, heb je als bedrijf een schaalbare infrastructuur nodig. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, je hebt een dynamisch platform nodig dat je dagelijkse activiteiten kan managen. Dynamics 365 Business Central is een van de beste keuzes voor MKB-bedrijven.

In deze blog duiken we dieper in op de robuuste bedrijfsoplossing Microsoft Dynamics en belichten we de vier belangrijkste voordelen die het biedt aan het midden- en kleinbedrijf.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één, gebruiksvriendelijke softwareoplossing die klantrelatiebeheer-tools, business intelligence technologieën, rapportagemogelijkheden en een breed assortiment aan andere functies bevat. Het is allemaal ontwerp om jouw bedrijf te laten floreren.

Met Dynamics 365 kun je beter begrijpen hoe jouw organisatie presteert, je vorderingen in kaart brengen naar je bedrijfsdoelen en eventuele inefficiënties identificeren die je mogelijk belemmeren om je ware potentieel te bereiken.

De voordelen van Microsoft Dynamics 365 voor je bedrijf

Streef je naar duurzaam zakelijk succes? Dan zou je het integreren van Dynamics 365 in je technologiestack moeten overwegen. Door verouderde bedrijfssystemen te vervangen door het Dynamics-platform, kun je het volgende doen:

 1. Tijd besparen
  Dynamics 365 kan aangepast worden aan je unieke bedrijfseisen, waardoor je je workflows en kern operationele processen kunt stroomlijnen. Met Dynamics 365 kun je arbeidskosten verlagen, het moreel verhogen en teamleden herverdelen naar meer dynamische taken die je lange termijn groeidoelen ondersteunen.
 2. Je klanten beter bedienen
  Alles wat je doet, richt zich op het bieden van de best mogelijke ervaring aan je klanten. Microsoft Dynamics 365 kan realtime inzichten bieden in de klantbeleving, waardoor je je bedrijfsmodel kunt aanpassen.
 3. Concurrentievoordeel behalen
  Ongeacht je bedrijfstak, is het cruciaal dat je bedrijf wendbaar blijft. Naast het verhogen van de organisatorische behendigheid, kan Dynamics 365 je ook een concurrentievoordeel geven.
 4. Unificeer de technische stack van je bedrijf
  Als je te maken hebt met een verouderde technische stack, dan weet je dat dit vertragend en onbetrouwbaar kan zijn. Microsoft Dynamics 365 maakt deze problemen verleden tijd door je technische stack te unificeren en past naadloos in je bestaande tech stack om datasegmentatie te verminderen en informatie-uitwisseling in je gehele bedrijf te faciliteren.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.