Terug naar het overzicht

31 mei 2023

Microsoft Delve – Jouw Slimme Assistent voor Werkoptimalisatie

Stel je een tool voor die jouw werkgewoonten begrijpt, je informatieve behoeften voorspelt en zonder moeite relevante inhoud vindt. Dat is precies wat Microsoft Delve je biedt. Met behulp van geavanceerde algoritmes levert Delve gepersonaliseerde aanbevelingen en inzichten, waardoor een naadloze samenwerking en kennisontdekking mogelijk is, naast tal van andere voordelen.

Delve voor Verbeterde Inhoudsontdekking en Relevantie

Delve analyseert je interacties, connecties en werkgewoonten om relevante documenten, presentaties en andere bronnen uit je hele organisatie te lokaliseren. De gepersonaliseerde aanbevelingen van Delve helpen je inhoud te ontdekken die je anders misschien over het hoofd zou hebben gezien. Dit is vooral handig in grote organisaties waar het vinden van de juiste informatie uitdagend kan zijn. Met Delve navigeer je moeiteloos door het kennislandschap om toegang te krijgen tot tijdige en relevante inhoud.

Verhoogde Samenwerking en Kennisdeling met Delve

Met een functie genaamd Boards maakt Delve het mogelijk om gecureerde collecties van documenten, presentaties en andere bronnen te creëren. Dit maakt het eenvoudig om met collega’s samen te werken en informatie binnen een project of team te delen. Hierdoor kun je snel experts in je organisatie vinden die aan soortgelijke projecten hebben gewerkt of over specifieke kennis beschikken.

Delve: Intelligente Inzichten en Aanbevelingen

Delve’s machine learning algoritmes analyseren je activiteiten, interesses en connecties om je werkprioriteiten te begrijpen. Vervolgens levert het gepersonaliseerde aanbevelingen, waarbij het relevante documenten, personen en gesprekken suggereert die kunnen bijdragen aan je huidige projecten. Deze proactieve benadering van inhoudsontdekking helpt je om een stap voor te blijven.

Delve voor een Vereenvoudigde en Gepersonaliseerde Gebruikerservaring

Microsoft Delve biedt een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke interface die je productiviteit verhoogt. Het biedt een persoonlijke ervaring, afgestemd op jouw unieke werkwensen en voorkeuren. Bovendien zorgt de integratie van Delve met andere Microsoft 365-applicaties voor een naadloze gebruikerservaring.

Delve en Gegevensbeveiliging en Privacy

Als onderdeel van de Microsoft 365-suite heeft Delve robuuste beveiligingsfuncties en nalevingsnormen die Microsoft heeft vastgesteld. Delve respecteert ook de privacy van gebruikers door fijnmazige controle te bieden over wie jouw documenten en boards kan bekijken.

Delve en Integratie met Microsoft 365 Ecosysteem

Dankzij de integratie met SharePoint, OneDrive, Teams en andere Microsoft-applicaties.

fungeert Delve als een centrale hub voor samenwerking en kennisontdekking. Je kunt inhoud van verschillende bronnen binnen het ecosysteem openen en ontdekken, waardoor het eenvoudiger wordt om bestaande kennis en expertise te benutten. Delve verbetert ook de mogelijkheden van andere applicaties. Bijvoorbeeld, wanneer je Microsoft Teams gebruikt, biedt Delve inzichten in de profielen en expertise van teamleden, wat een betere samenwerking en effectieve besluitvorming bevordert.

Conclusie: De Waarde van Delve voor Organisaties

Delve is een waardevolle tool voor organisaties die hun productiviteit willen optimaliseren en de kracht van hun collectieve kennis willen benutten. Wil je meer weten over Delve en andere Microsoft 365-producten? Praat vandaag nog met onze experts. Klik hier om naar Delve te navigeren.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.