Terug naar het overzicht

24 december 2022

Microsoft 365-Services En -Oplossingen Verhogen De Productiviteit

Cloudgebaseerde services zijn erg handig in het huidige tijdperk. Wanneer u toegang hebt tot internet, kunt u een cloudservice gebruiken en uw gegevens en software in de cloud opslaan. Dit maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw bestanden en programma’s wanneer u ze nodig hebt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bij u dragen van uw computer.

Al uw bestanden bevinden zich in de cloud en u kunt ze overal gebruiken. Cloudgebaseerde services besparen tijd en geld. U kunt veel geld besparen wanneer u cloudservices koopt en u kunt ook tijd besparen wanneer u geen documenten hoeft af te drukken, te kopiëren en te faxen. U kunt bijvoorbeeld snel en eenvoudig bestanden delen en samenwerken met andere mensen.

Cloud Computing

Cloud computing is het gebruik van een computernetwerk om gedeelde toegang te bieden tot bronnen zoals software en gegevens. Veel organisaties gebruiken cloud computing om kosten te verlagen en een flexibel personeelsbestand te behouden. Er zijn vier belangrijke componenten van een cloudservice die deel uitmaken van de cloud computing-infrastructuur. Dit zijn cloudservers, netwerkkoppelingen, clientapparaten en cloudbeheertools.

Als u op zoek bent naar manieren om de productiviteit in uw organisatie te verbeteren, hoeft u niet verder te zoeken dan de cloud. Cloudgebaseerde services kunnen kostenbesparingen en verbeterde productiviteit opleveren. Met de juiste oplossing kan cloud computing de efficiëntie verhogen en uw bedrijf meer waarde bieden. Hier zijn vijf voordelen van cloud computing:

Cloudgebaseerde services verlagen de bedrijfskosten. Cloudservices worden geleverd via internet.

Cloud technologie

Cloudtechnologie is een geweldige manier om zaken gemakkelijker te runnen. Het helpt u om veel tijd en geld te besparen. Het gebruik van cloudtechnologie betekent dat u niet veel geld hoeft uit te geven aan de hardware die u gebruikt. U hoeft geen maandelijkse onderhoudskosten te betalen. U hoeft niet te investeren in een groot netwerk van computers.

U kunt ook de hoeveelheid opslagruimte die u gebruikt verminderen en u hoeft niet elk jaar een nieuw apparaat aan te schaffen. Met een cloudgebaseerd systeem hoeft u zich geen zorgen te maken over updates. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het kopen van een nieuw apparaat elk jaar.

Waarom Microsoft 365 Services gebruiken?

Er zijn verschillende soorten Microsoft 365-services beschikbaar voor Microsoft-gebruikers. Een van de beste dingen van deze service is dat u Office 365 krijgt als onderdeel van uw abonnement. U hebt de mogelijkheid om uw documenten online te bewerken en u kunt uw bestanden delen met andere mensen. U hebt ook de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in uw e-mails en u kunt ze verzenden naar iedereen die een e-mailaccount heeft.

Een andere geweldige functie van Microsoft 365 is dat u toegang krijgt tot Skype voor Bedrijven, Yammer, Microsoft Intune en meer. Skype voor Bedrijven is een tool die wordt gebruikt om met andere mensen te communiceren, daarom is het belangrijk om dit programma te hebben.

Met Microsoft 365 kun je vanaf elk apparaat werken

Als je succesvol wilt zijn in je bedrijf, moet je Microsoft 365 gaan gebruiken. Dit systeem is de beste keuze voor beginners en gevorderden. Met Microsoft 365 kun je vanaf elk apparaat werken. Het geeft u overal ter wereld toegang tot al uw documenten en programma’s.

Het biedt u ook de nieuwste versie van Office, OneDrive en Skype. Het biedt beveiliging op hoog niveau en is ontworpen om uw informatie privé te houden. Het is niet nodig om de software aan te schaffen omdat deze erbij wordt geleverd. Met Microsoft 365 krijg je elk jaar een gratis upgrade.

Als u een systeem wilt waarmee u uw dagelijkse taken kunt beheren, kunt u overwegen Microsoft 365 te gebruiken.

Onderdelen van Microsoft 365

Microsoft 365 is een cloudgebaseerde applicatiesuite die verschillende applicaties en services op één platform biedt. Microsoft 365 bevat de volgende onderdelen:

 • Word: tekstverwerking en authoring
 • Excel: spreadsheet en presentatie
 • PowerPoint: Presentatie en tekening
 • OneNote: notities
 • Skype voor Bedrijven: Unified Communications
 • Outlook: E-mail
 • Publisher: Publiceren en lay-out
 • SharePoint: samenwerking en zakelijke inhoud
 • OneDrive: documentbeheer
 • Yammer: sociale netwerken en samenwerking
 • Cortana: intelligente persoonlijke assistent
 • Office Lens: documenten scannen en bewerken
 • Skype: videochat en telefonische vergaderingen
 • Mixer: Online games, muziek en video’s

Conclusie

Om uw bedrijf draaiende te houden, moet u ervoor zorgen dat uw computersystemen en netwerk altijd up-to-date zijn. Als je Microsoft 365-services gebruikt, kun je je software bijwerken wanneer dat nodig is.

Daarnaast kunt u de nieuwste versie van Office gebruiken. Al deze functies zijn beschikbaar via een cloudgebaseerd abonnement. Microsoft 365 is eenvoudig te gebruiken vanwege de flexibele en gebruiksvriendelijke interface.

Bron: noticiaslevante

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.