Terug naar het overzicht

11 augustus 2023

LinkedIn en Microsoft Designer: De Toekomst van Visuele Innovatie

Lindsey Gamble onthulde deze functie in een recente tweet. Deze vernieuwing kan leiden tot een geavanceerde manier van afbeeldingsontwikkeling en een uitgebreide set tools voor directe visuele bewerkingen binnen de app.

Zoals te zien is in voorbeelden, zal deze nieuwe integratie betere AI-tools introduceren die naadloos in de app werken. Hierdoor kunnen gebruikers tekstprompts toevoegen die visuele elementen creëren.

Gebruikers kunnen straks sjablonen gebruiken, GIFs maken en zelfs video’s genereren zonder de platform te verlaten.

Microsoft, de eigenaar van LinkedIn, introduceerde het Designer-programma in 2022. Dit programma richt zich op het creëren van hoogwaardige visuals op basis van tekstprompts.

Dit illustreert hoe generatieve AI-technologie inhoud kan produceren voor sociale berichten. Uiteindelijk biedt dit de perfecte aanvulling voor de LinkedIn-app. Deze toevoeging aan LinkedIn kan een significante update zijn.

Momenteel bevindt de functie zich in de testfase, waardoor slechts enkele gebruikers ervan kunnen profiteren. Zodra dit beschikbaar is, verschijnt er een nieuw pictogram onderaan het scherm. Door hierop te klikken, wordt je naar een nieuw Designer-venster geleid waar je met diverse visuele opties kunt experimenteren.

Het lijkt erop dat dit een zeer populaire toevoeging zal worden waar gebruikers dol op zullen zijn. Wij houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen rond deze uitrol.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.