Terug naar het overzicht

03 juli 2022

Hier zijn de nieuwe functies in Microsoft 365 voor juni

De maand juni is ten einde en daarmee kwamen er veel functies en updates in Microsoft 365. En nu, via een blogpost, heeft Microsoft een uitgebreid overzicht van de belangrijkste functies geboden die algemene beschikbaarheid hebben bereikt op Microsoft 365-platforms, waaronder “een eerste-in-zijn-soort oplossing met Microsoft Viva Sales en nieuwe mogelijkheden voor Teams, Outlook, Word en meer. En we hebben endpoint security geüpgraded om bedrijven veilig te houden en IT-afdelingen betere tools te geven”.

Microsoft Viva Sales 

Microsoft heeft onlangs Microsoft Viva Sales geïntroduceerd, dat is ingesteld om de ervaring van de werknemer te verbeteren. Dit platform is ontworpen om de verkoopervaring te “reimagine” door de verkoper te voorzien van AI-gegenereerde inzichten en gegevensautomatisering. Op deze manier kunnen ze “automatisch gegevens vastleggen, openen en registreren in elk klantrelatiebeheer”. Uiteindelijk zorgt dit er voor dat de relatie tussen de klant en de verkoper wordt verbeterd, wat een grote rol speelt als het gaat om het maken van verkopen.

Bookings with me in Outlook

Ze hebben ook nieuwe functies in Microsoft Outlook uitgepakt die zijn ontworpen om gebruikers te helpen hun tijd beter te beheren. “Boekingen bij mij geeft u de controle over wanneer mensen een afspraak met u kunnen maken, updates van Microsoft Forms helpen de communicatie te stroomlijnen en verbeteringen binnen Zoeken maken het gemakkelijker om informatie te vinden en te delen met uw collega’s”. Daarom krijgen mensen uw persoonlijke boekingspagina te zien waar ze een slot kunnen boeken dat in overeenstemming is met uw persoonlijke voorkeuren.

Microsoft Forms

Microsoft Forms heeft een nieuwe distributie- en meldingservaring, die nu beschikbaar is. U kunt rechtstreeks met mensen delen, een QR-code maken, een link insluiten of zelfs een e-mailuitnodiging genereren met een speciale sjabloon. U kunt eenvoudig met één klik reacties bijhouden en herinneringen verzenden.

Microsoft Search

Microsoft Search is een moderne, door AI aangedreven zoekoplossing voor uw werkplek. Of uw gebruikers nu op zoek zijn naar een ServiceNow-kennisartikel, een Confluence-wiki of een document op een Windows-bestandsshare, u kunt Graph-connectors gebruiken om al uw inhoud te indexeren om hen tijd te besparen en de productiviteit te verhogen door die informatie in de stroom van hun werk.

Nieuw ontworpen Office.com 

Een andere opvallende functie is de nieuw ontworpen Office.com aanmeldings- en aanmeldingspagina die aanwezig is om de productiviteit te helpen verbeteren. “Met deze nieuwe updates kunnen gebruikers allemaal op één plek maken, delen en samenwerken met hun favoriete apps”. De verbeterde Office.com beschikt ook over een nieuwe onboarding-ervaring die gebruikers helpt te leren hoe ze het meeste uit het platform kunnen halen. Ten slotte hebben gebruikers met de nieuwe create-ervaring nu toegang tot nieuwe creaties op één handige locatie.

Met Word Designer kunt u nu uw concepten visualiseren. In wezen kan het “helpen inspiratie te leveren dankzij updates die beeldsuggesties contextualiseren en aangepaste aanbevelingen bieden om aan uw unieke behoeften te voldoen”.

Microsoft Endpoint Manager

En ten slotte werkt Microsoft endpointbeveiliging voor IT-afdelingen bij met als doel hen een manier te bieden “om beleid op organisatieniveau te maken om meldingen na sluitingstijd te dempen en inzicht te krijgen in welke apparaatmodellen het meest presteren voor mensen in hun organisatie”. “IT-afdelingen die zijn geabonneerd op Windows E3/5 kunnen nu vertrouwen op Windows Autopatch om eindpuntupdates voor M365-software, Windows 10 en Windows 11 af te handelen”. Lees meer over deze updates op de Microsoft 365-blog.

Windows Autopatch

Bron: onmsft

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.