Terug naar het overzicht

26 februari 2022

Hier is alles wat nieuw is in Microsoft 365 vanaf februari 2022

Microsoft 365 heeft een lading nieuwe functies om uit te proberen die deze maand zijn uitgebracht.

Wat u moet weten

  • Microsoft heeft in februari 2022 een breed scala aan functies uitgerold naar Teams, Yammer en Windows 365.
  • U kunt nu uw eigen video vastzetten of verbergen in Microsoft Teams-vergaderingen en Microsoft Viva synchroniseren met populaire leerbeheersystemen.
  • Microsoft heeft ook nieuwe functies uitgerold die het eenvoudiger maken om cloud-pc’s in te stellen via Windows 365.

Als we eind februari bereiken, is het tijd om de nieuwste functies voor Microsoft 365 in te halen. Elke maand verzamelt Microsoft nieuwe functies voor Teams en andere populaire services, waarbij februari 2022 geen uitzondering is. Deze maand heeft Microsoft nieuwe opties voor teamvergaderingen uitgebracht, verbeteringen in het installatieproces voor Windows 365 Cloud-pc’s en nieuwe mogelijkheden voor Viva toegevoegd. Een recent bericht breekt de functies in meer diepte, hoewel we hier de hoogtepunten zullen doornemen.

Meestal toont Microsoft Teams je eigen video tijdens een vergadering. Dit kan afleidend zijn en het communicatieplatform heeft nu een optie om uw videofeed te verbergen. Teams ondersteunt ook het vastmaken van uw eigen video aan een vergaderingsfase om ervoor te zorgen dat u altijd zichtbaar bent op uw apparaat.

Microsoft Viva kan nu synchroniseren met learning management systemen (LMS) zoals SAP SuccessFactors, Cornerstone OnDemand en Saba Cloud. Dit vergroot het nut van Viva, omdat medewerkers opdrachten van populaire diensten en cursussen kunnen bijhouden.

Om mensen te helpen meer gemeenschappen en interessante mensen te vinden, kan Yammer nu suggesties doen. De service ondersteunt ook automatische verlenging voor berichten, reacties en bestanden, wat wat stress van communitybeheerders zou moeten wegnemen.

Het inrichten van Windows 365 Cloud-pc’s is nu ook eenvoudiger. Microsoft heeft deze maand een preview uitgebracht van Windows 365 Enterprise-ondersteuning voor het gebruik van Azure Active Directory Join. Het bedrijf voegde ook gelokaliseerde ondersteuning toe voor een veel langere lijst met talen.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.