Terug naar het overzicht

09 juni 2022

Directe toegang tot andere Microsoft 365-apps in Outlook

De nieuwe ervaring voor toegang tot Mail, Agenda, Personen en andere Outlook-apps waarvan een voorbeeld wordt bekeken achter de optie Binnenkort beschikbaar, wordt de standaardervaring. Dit bericht is gekoppeld aan Microsoft 365 Roadmap-ID 88848.

De belangrijkste modules in Outlook, zoals e-mail, agenda, taken en personen, worden naar de linkerkant van het mappenvenster verplaatst. We voegen ook een manier toe voor gebruikers om snel toegang te krijgen tot taken, organisatieverkenner, Yammer-gemeenschappen en boekingen, rechtstreeks in Outlook. U kunt aanpassen door voorkeursapps voor Outlook en Microsoft 365 vast te zetten.

Wanneer dit zal gebeuren?

Microsoft zal half juli beginnen met de uitrol en voltooien de uitrol eind september.

Welke gevolgen heeft dit voor uw organisatie?

Microsoft heeft de manier veranderd waarop u toegang krijgt tot e-mail, agenda, taken en andere hoofdfuncties in Outlook. Deze wijziging zat achter de schakelaar Binnenkort beschikbaar in de rechterbovenhoek van Outlook voor Windows. Deze update wordt de komende weken de standaardervaring. U kunt dit gebied aanpassen met pictogrammen voor apps, zoals Taken, Yammer-gemeenschappen en Boekingen, en deze rechtstreeks openen vanuit het hoofdvenster van Outlook.

Bron: pupuweb

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.