Terug naar het overzicht

06 oktober 2021

Binnenkort kunt u Outlook-e-mails delen met Microsoft Teams

Met als doel het voor Outlook-gebruikers gemakkelijker te maken om hun e-mails op Microsoft Teams te delen, werkt Microsoft al geruime tijd aan een nieuwe functie. De functie zou in maart beschikbaar komen, maar dat is om onbekende redenen niet gebeurd. Nu, volgens de Microsoft 365-roadmappagina, is die functie tegen het einde van deze maand beschikbaar voor het publiek.

Voor degenen die het niet weten, zouden gebruikers met deze functie een e-mail of e-mailthread kunnen delen met een Microsoft Teams-kanaal of -persoon rechtstreeks vanuit Outlook op het web, zonder de e-mail door te sturen of te exporteren. Bovendien kunt u een Teams-chat starten met betrekking tot een specifiek e-mailbericht. De functie is beschikbaar voor Outlook op het web, Windows en de macOS-client van Outlook.

Stuur een kopie van e-mailberichten of gesprekken, inclusief bijlagen, naar Teams-chats en -kanalen of start een Teams-chat met betrekking tot een specifiek e-mailbericht. Share to Teams ondersteunt Outlook op het web, Outlook voor Windows en de nieuwe Outlook voor Mac Preview.

Microsoft Teams: Share to Microsoft Teams from Outlook

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.