Terug naar het overzicht

18 februari 2022

Nieuwe OneDrive-functies om gemakkelijk Teams-bestanden te vinden

Microsoft komt met een nieuwe functie waarmee u uw Microsoft Teams-bestanden gemakkelijker kunt beheren en openen in OneDrive. Voor dit artikel zullen we ons concentreren op functie-id 88912.

In de routekaart staat:

De routekaart vermeldt ook dat deze aankomende functie mogelijk in april 2022 beschikbaar is voor het grote publiek. Het is echter vermeldenswaard dat dit meer een schatting is dan een garantie, dus er is nog steeds een kans dat het tegen die tijd niet wordt gelanceerd. Microsoft is ook van plan om een meerfasige uitrol voor deze functie te hebben, die twee afzonderlijke “gerichte release” -perioden omvat voordat deze openbaar wordt uitgebracht.

OneDrive is echter niet het enige product met cross-app synergie met Teams. Microsoft Outlook wordt ook vernieuwd met verbeterde ondersteuning voor Teams-apps. Deze functie wordt echter hoogstwaarschijnlijk pas in december 2022 gelanceerd. Een andere Teams-gerelateerde functie wordt ook gelanceerd in maart 2022, genaamd LinkedIn-Teams bonding, een functie die uw LinkedIn-profiel op Microsoft Team weergeeft.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.