Terug naar het overzicht

06 november 2021

Microsoft Teams ondersteunt binnenkort DocuSign e-Signatures for Approvals

Goedkeuringen aanvragen behoren tot de meest kritieke workflows in een bedrijf en met de app Goedkeuringen in Microsoft Teams kunt u snel en eenvoudig goedkeuringen rechtstreeks vanuit uw hub maken, beheren en delen voor teamwerk.

Er kunnen momenten zijn waarop managers meer formele attestatie nodig hebben, zoals een handtekening, voordat ze kunnen reageren op een goedkeuringsverzoek.

Microsoft heeft aangekondigd dat ze teams-beheerders binnenkort in staat zullen stellen om ondersteuning voor elektronische handtekeningen in te schakelen via DocuSign in de Microsoft Teams Approval-app (desktop en web).

Wanneer een Teams-beheerder een provider zoals DocuSign heeft toegevoegd, is die provider beschikbaar in de app Goedkeuringen wanneer een handtekening nodig is. De app Goedkeuringen houdt de volledige workflow bij, in context, binnen Teams.

Microsoft Teams Approvals docusign

DocuSign stuurt een e-mail naar iedereen die als ondertekenaar op het verzoek wordt vermeld en waarin staat dat er een verzoek om hun handtekening is. Interne ondertekenaars krijgen ook een Teams-melding.

Houd er rekening mee dat er nog steeds een DocuSign-licentie vereist is om deze functionaliteit te benutten.

Microsft verwacht deze functie half november uit te rollen en verwacht dat de uitrol eind november is afgerond.

Lees hier meer over Goedkeuringen in Microsoft Teams.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.