Microsoft Teams maakt het binnenkort gemakkelijker om te schakelen tussen vergaderweergaven

Schakelen tussen weergaven in uw Teams-vergaderingen wordt een beetje eenvoudiger.

Wat je moet weten

  • Microsoft Teams heeft binnenkort een weergaveschakelaar, waarmee mensen snel kunnen wisselen tussen de modus Samen, Focus, Galerij bovenaan en Volledig scherm.
  • Momenteel moet u op het ellipsenmenu klikken om tussen deze weergaven te wisselen.
  • De functie werd voor het eerst aangekondigd in maart 2021 en zou deze maand kunnen verschijnen.

Een nieuwe functie voor Microsoft Teams maakt het gemakkelijker om tijdens vergaderingen tussen verschillende weergaven te wisselen. De aankomende weergaveschakelaar zal in de bovenste balk van Teams-vergaderingen zitten en mensen in staat stellen te wisselen tussen de Samen-modus, Focus-modus, Galerij bovenaan en Volledig scherm-modus.

Microsoft kondigde de view-switcher voor teams in maart 2021 aan bij Ignite. Nu staat in een recent bijgewerkt item in de Microsoft 365-roadmap dat de functie deze maand zou kunnen aankomen. Datums op de roadmap zijn altijd onder voorbehoud, dus het kan zijn dat we wat langer moeten wachten om de view switcher te gebruiken.

Met de nieuwe weergaveschakelaar in de bovenste balk van een Teams-vergadering kunnen deelnemers bepalen hoe ze de inhoud van de vergadering het liefst zien. Kies tussen de modus Samen, Focus, Galerij bovenaan en Volledig scherm.

Teams View Switcher

Op dit moment vereist Teams dat u op het ellipsmenu klikt om de verschillende weergaven binnen een vergadering te vinden. De speciale weergaveschakelaar moet deze opties gemakkelijker te vinden maken. Dit is geen enorme verandering, maar het creëert een speciale knop voor specifieke functionaliteit.

Bron: windowscentral